Εκδρομή στο Γεωργίτσι Λακωνίας 27 έως 29/10/2017

Post Reply
sofoklis
Τακτικός Χρήστης
Τακτικός Χρήστης
Posts: 133
Joined: 01 Feb 2009 06:33
Location: Πειραιάς
Contact:

Εκδρομή στο Γεωργίτσι Λακωνίας 27 έως 29/10/2017

Post by sofoklis »

Το Παρασκευό-Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου θα εκδράμουμε στο Γεωργίτσι Λακωνίας, όπου το συγκεκριμένο Σαββατόβραδο πραγματοποιείτε γιορτή τσίπουρου, με άφθονο φαγητό, χορό και φυσικά τσίπουρο.

Για να είμαστε άνετοι και να μην σκεφτόμαστε την επιστροφή μετά την γιορτή στο κατάλυμα μας, αν αυτό βρισκόταν εκτός του χωριού, ήρθαμε σε επαφή με τον Ξενώνα που βρίσκετε στο Γεωργίτσι και καταφέραμε να κλείσουμε και τα 4 δωμάτια του Ξενώνα.

Όπως είπαμε και την Τετάρτη στη λέσχη, για να μπορέσουμε να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, ο ξενώνας που θα μας φιλοξενήσει μας επιτρέπει να προσθέσουμε έξτρα στρώματα στα δωμάτια.
Παρέχοντας μας φυσικά τα απαραίτητα κλινοσκεπάσματα.
Το σύνολο των ατόμων που μπορούν να φιλοξενηθούν σε αυτό το άτυπο "κοινόβιο" σε όλα τα δωμάτια είναι 20.

Ήδη από την Τετάρτη που ανακοινώθηκε 9 άτομα εξέφρασαν την επιθυμία τους να ακολουθήσουν στην εκδρομή.

Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση θα τηρηθεί αυστηρά, σειρά προτεραιότητας στα άτομα που θα θελήσουν να κλείσουν δωμάτιο και για τις δύο βραδιές της διαμονής μας.
Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν τα άτομα και για τις δύο βραδιές, τότε θα πάμε πάλι με σειρά προτεραιότητας στα άτομα που επιθυμούν να έρθουν μόνο για το βράδυ του Σαββάτου.

Οι τιμή κατ' άτομο και για τις 2 βραδιές με πρωινό είναι στα 35¤

Ο Ξενώνας που θα μας φιλοξενήσει είναι ο κάτωθι:
https://www.mythoxenia.com/

Περισσότερες πληροφορίες για την γιορτή τσίπουρου θα βρείτε εδώ και εδώ

Μπορείτε να κλείσετε την διαμονή σας με σχόλιο στο συγκεκριμένο ποστ, αλλά η τελική κράτηση θα πραγματοποιείτε ύστερα από την κατάθεση προκαταβολής στον Γιώργο Τζίμα 6947813306

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, αλλά για να είμαστε δίκαιοι προς όλους, πρέπει να ακολουθηθούν οι παραπάνω κανόνες λόγο του μικρού αριθμού ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει ο ξενώνας.

Facebook event

ImagePost Reply