2η ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6,7, Κ

Post Reply
User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 706
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

2η ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6,7, Κ

Post by africanos31 »

2η ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 6,7, ΚΑΙ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011Οταν ο "Μέγας Θεός" ο Δίας έφτιαξε τα νησιά και τα έριξε από τον ουρανό για να ριζώσουν στη γη , άλλα από αυτά χάθηκαν στο βάθος
της θάλασσας ,άλλα ρίζωσαν και μόνο λίγα από αυτά επέπλευσαν και από τότε επιπλέουν ελεύθερα στα πελάγη .Τα νησιά αυτά τα είπαν ΅Ά Αστερίδες ΅Άγιατί έπεσαν σαν άστρα από τον ουρανό και με την παρουσία τους καθοδηγούν τα πλοία των ναυτικών στις μεγάλες τους θαλασσοδρομιες στα πελάγη …Δυο ήταν οι πιο φημισμένες Αστεριδες : η μια ήταν η πασίγνωστη και ιερή Δήλος των Κυκλάδων στο Αιγαίον πέλαγος ,που παλιότερα ονομάζονταν ΅ΆΑστερίς ΅Ά.Και δεύτερη ήταν η περίφημη μυθική ΅ΆΑστερίς ΅Άτου Ομήρου ,το μυστηριώδες νησί του Ιονίου πελάγους ,το γνωστό σαν ΅Άνησί των μυστηρίων ΅Ά.Εκεί οι μνηστήρες της Ομηρικής Ιθάκης έστησαν την φονική τους ενέδρα να σκοτώσουν τον Τηλέμαχο τον γιο του Οδυσσέα που επέστρεφε από την Πύλο . Η ανακάλυψη της ΅ΆΑστερίδος ΅Άστο Ιόνιο αυτού του παιδιού του Δια ,αυτού του ΅Άομηρικού μηνύματος ΅Άαυτού του νησιού των παντοτινών μνηστήρων , θα είναι και η αποκάλυψη της ιστορίας ...

΅ΆΆΆΆΆΆΆΆΆΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΅ΆΆΆΆΆΆΆΆΆ

Αγαπητοί φίλοι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η λέσχη Ελλήνων μοτοσυκλετιστων (Λ.Ε.ΜΟΤ.) μέλος της Μοτοσυκλετιστικης Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε) σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλονιας και μέσα στα πλαίσια της Ελληνό Ιταλικής φιλίας θα πραγματοποιήσουν την πολιτιστική εκδήλωση ΅Ά ΜΟΤΟ ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΅Ά.Κάτι ανάλογο με την επίσκεψη που πραγματοποίησε τον περασμένο Οκτώβριο η Λ.Ε.ΜΟΤ. με μοτοσυκλετιστες από όλη την Ελλάδα ,στα ελληνόφωνα χωριά της κάτω Ιταλίας στην περιοχή του Saledo της Apulias.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις :6,7και 8 Σεπτεμβρίου του 2011 .(Τρίτη Τέταρτη και Πέμπτη ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ :
Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου θα φτάσουν κατευθείαν από Ιταλία στο λιμάνι της Σάμης ,οι Ιταλοί φίλοι και από εκεί συνοδεία ατόμων της οργάνωσης θα έρθουν στο λιμάνι του Πόρου (Κεφαλονιάς )όπου θα συναντηθούν με το γκρουπ των Ελλήνων μοτοσυκλετιστων που θα φτάσουν εκεί από την Κυλλήνη.Ενωση και χαιρετισμός των δυο γκρουπ και υποδοχή από τις τοπικές αρχές (μουσικοχορευτικό συγκρότημα και ελαφρύ γεύμα με τοπικούς μεζέδες ).Στη συνέχεια μοίρασμα στα ξενοδοχεία και τακτοποίηση στα δωμάτια .Στην συνέχεια και σε εύλογο χρονικό διάστημα συγκέντρωση και αναχώρηση για Ληξούρι ,στάση για μπάνιο και φαγητό .Το απόγευμα επίσκεψη στο Αργοστόλι συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία όπου θα παρακολουθήσουμε την εκδήλωση αδελφοποίησης των δήμων Αργοστολίου και Gorigliano diΆOtrando.
Στην γιορτή που θα ακολουθήσει στην πλατεία θα υπάρχουν μουσικοχορευτικά τοπικά σχήματα και τοπικοί μεζέδες .
Μετά το τέλος της εκδήλωσης επιστροφή στον Πόρο .Βράδυ ελεύθερο.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ :
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 08:30 αναχώρηση για ¶σσο (μπάνιο-φαγητό )Φισκαρδο (καφέ) παραλία Μύρτου για απογευματινό μπάνιο και αγνάντι στο μοναδικό σε θέαμα ηλιοβασίλεμα του Μύρτου !
Επιστροφή στον Πόρο .Βράδυ ελεύθερο .Σε κοντινή απόσταση από τον Πόρο περίπου 8-10 χλιμ υπάρχει η περιοχή της Σκάλας όπου προσφέρεται και για φαγητό και για ποτό και για ότι θέλει κανείς μέχρι πρωίας κάτι ανάλογο με την Χερσόνησο στην Κρήτη .Αλλά και ο Πόρος παρέχει τα πάντα !!!!!
ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ :
Πέμπτη 8 Σεπτέμβριου 08:30 αναχώρηση για την λίμνη της Μελισσανης (στάση επίσκεψη )σπήλαιο Δρογκαρατης (στάση επίσκεψη )Αγ.Ευφημια μπάνιο- φαγητό .Απογευματάκι για επίσκεψη στην ιερά μονή του Αγ. Γερασίμου. Από εκεί για το κάστρο του Αγ .Γεωργίου όπου προσφέρει καταπληκτική θέα .(στάση για καφέ ).
Επιστροφή στον Πόρο ξεκούραση και το βράδυ σύναξη στην πλατεία όπου θα ακολουθήσει γλέντι με πλούσιο φαγητό (όχι αλλά Ιταλία !!!!!)και κρασί και θα λάβουν χώραΆΆ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣΆΆ με συγκρότημα από την Ελλάδα και τους καταπληκτικούς ΅ΆΆΆTAMBURELLISTI di TORREPADULIΆΆΆΆ και την μοναδική χορεύτρια ΅ΆΆΆSERENA di AMATOΆΆΆΆ…σε ένα πλήρες πρόγραμμα και με Γκρικανικα τραγούδια της κάτω Ιταλίας!!!!!!!!!!!! Όσοι ήταν στην Ιταλία τον περασμένο Οκτώβριο γνωρίζουν !!!!
Παρασκευή 9 Σεπτέμβριου ώρα 12:00 τέλος εκδήλωσης, επιστροφή στην Κυλλήνη στις 16:00. (αναχώρηση από τον Πόρο 14:45 )

Το πλήρες και ακριβές πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί μέχρι 15/08/2011 με κάθε ακρίβεια σε τόπους στάσεις και χρόνους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει απόκλιση από το άνωθεν πρόγραμμα αλλά αντίθετα μήπως μπορέσουμε και προσθέσουμε κάτι ακόμα .
Όσοι θελήσουν να παραμείνουν μετά το τέλος της εκδήλωσης (λόγω Π.Σ.Κ ) θα πρέπει έγκαιρα να το δηλώσουν για να δούμε την τιμή και διαθεσιμότητα των καταλυμάτων που έχουν ήδη επιλεγεί .Οι τρεις διανυκτερεύσεις που θα γίνουν στην εκδήλωση θα γίνουν σε μικρές πεντακάθαρες ξενοδοχειακές μονάδες με πολύ καλή αισθητική στην περιοχή του Πόρου. Μια καλή ιδέα για όσους παραμείνουν είναι και η επίσκεψη στην Ιθάκη με πλοίο από την Σάμη και με πολύ χαμηλό κόστος. (φεύγει το πρωί 08:00 και επιστρέφει στις 21:00)Αλλά και επίσκεψη στον Αίνο το καταπράσινο βουνό της Κεφαλονιάς.
Το πανέμορφο και μαγικό νησί της Κεφαλονιάς προσφέρεται για ότι είδους διακοπές θέλει ο καθένας και για όλα τα βαλάντια .Αρκετά καλό οδικό δίκτυο με σχετικά μικρές αποστάσεις της τάξης από 20 έως 40-45 χιλιόμετρα για όλους σχεδόν τους προορισμούς .Παραλίες καταπληκτικές και με καλή πρόσβαση με τιρκουάζ νερά βότσαλο άμμο και το πράσινο να φτάνει μέχρι την θάλασσα !!!!Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας πολύ ωραίος μοτοσυκλετιστικος προορισμός ,και γιΆ αυτό επιλέχτηκε και από τους Ιταλούς φίλους αλλά και από εμάς. Η εκδήλωση που θα γίνει εδώ πιστεύω ότι θα έχει τεράστια επιτυχία και οι φίλοι μας θα μιλούν πολύ καιρό γιΆ αυτήν. Τόσο άνθρωποι από την Λ.Ε.ΜΟΤ. όσο και από τον Δήμο Κεφαλληνιας** και δη ο αντιδήμαρχος Βαγγελης Κεκατος αλλά και ο φίλος πλέον της Λ.Ε.ΜΟΤ. Γιάννης Κουτσανδρεας, έχουν αφιέρωσει πολλές ώρες και πολύ ψάξιμο για να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση που σε όλους θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις .Είναι ίσως μια καλή ευκαιρία καίτοι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και για μένα ακόμα δυσκολότεροι , να δείξουμε σε όλους αυτούς που μας θέλουν κλεισμένους στο καβούκι μας και στη γωνία μας εντος και εκτός Ελλάδος ,ότι εμείς δεν μασάμε…και πάντα θα …παράγουμε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και φιλία σε όλα τα επίπεδα .Μακάρι να μπορέσει να θεσμοθετηθεί η όλη εκδήλωση και να πραγματοποιείται από αμφότερους μια φορά κάθε χρόνο !!!
Κινδυνεύοντας όμως να γίνω γραφικός αλλά και για να μην σας κουράζω περαιτέρω ας έρθουμε στο δια ταύτα .
Το κόστος συμμέτοχης ανά άτομο είναι : Για τον οδηγό και την μοτο 160 Ευρώ .Και για τον συνοδηγό 130 Ευρώ . Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται : Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Κυλλήνη Κεφαλονιά με επιστροφή ,τρεις διανυκτερεύσεις με το πρωινό , συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις που θα περιέχουν και μικρογευματα , καθώς και συμμέτοχη στο αποχαιρετιστήριο δείπνο με πλήρες φαγητό και κρασί. Συν το αναμνηστικό μπλουζάκι . Όπως είπαμε όσοι θελήσουν να παραμείνουν για Π.Σ.Κ ακόμα δεν γνωρίζω τιμές για τα ξενοδοχεία αλλά ούτε και διαθεσιμότητα .Η συμμετοχή στην εκδήλωση μπορεί να γίνει με την καταβολή μιας προκαταβολής 50 Ευρώ τον αριθμό κυκλοφορίας της μοτο το ονομ/μο και το τηλέφωνο του ενδιαφερομένου .Τα υπόλοιπα μέχρι 18 Αυγούστου που είναι και η τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής στην εκδήλωση.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Νίκος Τσιγγενης τηλ. 697 9142465
Κατάθεση χρημάτων στον αριθ. λογαριασμού 051/612976-59 της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
και στα γραφεία της λέσχης Μπακνανα 48 στον Νέο Κόσμο τηλ.210 9230082 Δημήτρης Χαιτοπουλος .


**:Για να μην μας την πουν πάλι για την ορθογραφία μας ,όταν λέμε :Κεφαλονιά γράφεται με ένα <<λ >> όταν όμως πούμε Κεφαλληνίας θέλει δυο λ.
2)την όλη εκδήλωση θα ακολουθεί αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ καθώς και γερανοφόρο όχημα ειδικά για τα ….καλά μηχανάκια ευγενική προσφορά του Δήμου Κεφαλονιάς ,καθώς και βοήθεια όπου χρειάζεται για τις μετακινήσεις και διελεύσεις από την Τροχαία του νησιού.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΓΓΕΝΗΣ


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
j.honny
Αρχηγόπουλο
Αρχηγόπουλο
Posts: 547
Joined: 22 Jan 2009 20:27
Location: EFL
Contact:

Post by j.honny »

ΚΑΛΩΣ ΝΑ 'ΡΘΕΤΕ!!!!!


Αν θες τα όνειρά σου να βγουν αληθινά, μην κοιμάσαι.

kolovos
Τακτικός Χρήστης
Τακτικός Χρήστης
Posts: 147
Joined: 24 Jul 2010 19:46
Location: athens
Contact:

kefalonia

Post by kolovos »

φυσικα και θα παμε. ολα καλα μου φαινοντε. οσο για την οδικη βοηθεια , ε , οσο να 'ναι , τοσα BMW υπαρχουν , ολο και καποιο θα την χρειαστει !!!!!!!!!!!!User avatar
j.honny
Αρχηγόπουλο
Αρχηγόπουλο
Posts: 547
Joined: 22 Jan 2009 20:27
Location: EFL
Contact:

Re: kefalonia

Post by j.honny »

[quote:67ccf64534="kolovos"]φυσικα και θα παμε. ολα καλα μου φαινοντε. οσο για την οδικη βοηθεια , ε , οσο να 'ναι , τοσα BMW υπαρχουν , ολο και καποιο θα την χρειαστει !!!!!!!!!!!![/quote:67ccf64534]


Δημήτρη σε περιμένω...


Αν θες τα όνειρά σου να βγουν αληθινά, μην κοιμάσαι.

User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 706
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.......Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 706
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ .Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΩΣ ΈΓΚΑΙΡΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΌΝΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝ/ΧΕΙΑ ΕΙΣ/ΡΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ κλπ )

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΓΓΕΝΗΣ


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 706
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

Εδω η διαδρομη της 1ης μερας..... (με 2πλο κλικ μεγενθυνεται ο χαρτης)

105 χλμ (+ 55 για οσους θα φερουν τους Ιταλους στο Πορο)

http://maps.google.com/maps/ms?authuser ... d44dc6728e


2η ΜΕΡΑ

140 ΧΛΜ

http://maps.google.com/maps/ms?authuser ... 55f5d27a023η μερα ...............105χλμ

http://maps.google.com/maps/ms?doflg=pt ... 18ddb03b15
_________________


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 706
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

Οσοι δεν εχουν εξοφλησει για την Κεφαλλονια παρακαλουνται να το κανουν εως την Παρασκευη 2/9. Τα δρομολογια των πλοιων ειναι 2 καθε μερα απο Κυλληνη στις 7.45 και στις 17.45 (το εισητηριο επιστροφης ειναι ανοιχτο....... επειδη η πλειοψηφια θα ταξιδεψει την Δευτερα 5/9 στις 17.45 ειναι αλλα 25 ευρω για την επιπλεον νυχτα στο ξενοδοχειο.(οι υπολοιποι που θαρθουν την τριτη το πρωι θα πρεπει να ταξιδευουν απο τιε 3.00 το πρωι.....)
Οι αθηναιοι αναχωρηση το πρωι στις 11.00 της Δευτερας 2/9 στο Περιπτερο Χαιδαριου (Γεφυροπλαστιγγα) και στις 11.30 αμεσως μετα τα διοδια Ελευσινας δεξια για να φυγουμε μαζι. ( Ο δρομος εχει μονο 1 ρευμα κυκλοφοριας σε πολλα σημεια και δεν μπορει να γινει προσπεραση λογω των κωνων)


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 706
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

jokey66
Αρχηγός
Αρχηγός
Posts: 931
Joined: 06 Oct 2009 08:06
Location:
Contact:

Post by jokey66 »

Ωραία εκδρομή!
Είδαμε και την Κεφαλλονιά και γλεντήσαμε για άλλη μια φορά με τους Ιταλούς και φίλους από την ΛΕΜΟΤjokey66
Αρχηγός
Αρχηγός
Posts: 931
Joined: 06 Oct 2009 08:06
Location:
Contact:

Post by jokey66 »

Τσίμπησα και αυτό το βιντεάκι από τον γνωστό άγνωστο στο you tubeΚεφαλλονια με Λεμοτ 9/2011User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 706
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ 5 EUROS, ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΟΤ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 10 EUROS ΤΟ ΕΝΑ KAI 15 EUROS TA ΔΥΟ!


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 706
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

Post Reply