1η Συνάντηση Horizons Unlimited-Ελλάδα

User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 697
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

1η Συνάντηση Horizons Unlimited-Ελλάδα

Post by africanos31 »

1η Συνάντηση Horizons Unlimited-Ελλάδα

Φίλοι «Συμμοτοσυκλετιστές»,

Έχω τη πολύ μεγάλη χαρά να σας αναγγείλω την διοργάνωση της 1ης στην Ελλάδα συνάντησης υπό την αιγίδα και καθοδήγηση του forum ταξιδιωτικής και περιηγητικής μοτοσυκλέτας Horizons Unlimited (www.horizonsunlimited.com). Όσοι έχουν ξανασυμμετάσχει σε συνάντηση των HU γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή μάζωξη για να φάμε και να πιούμε και να τραγουδήσουμε και να γελάσουμε. Αυτά είναι, φυσικά, πολύ ωραία και, ειδικά για το φαγητό, έχουν γίνει συνεννοήσεις με την τοπική αγορά για να προσφερθούν φρεσκομαγειρεμένα τοπικά προϊόντα, αλλά αυτό που χαρακτηρίζει τις συναντήσεις των Horizons Unlimited είναι οι παρουσιάσεις ταξιδιών και οι τεχνικές συμβουλές (www.horizonsunlimited.com/meetings).

¶νθρωποι απΆ όλο τον κόσμο, που έχουν ταξιδέψει από την Αφρική μέχρι την Ασία και από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία, που βρίσκονται χρόνια στο δρόμο κάνοντας «RTW» (Round The World), που μαγειρεύουν επί τόπου, που πλένονται όπου και όποτε βρούνε, που ρεγουλάρουν βαλβίδες εν πλω και αλλάζουν λάστιχο στη μέση της ερήμου, θα είναι εκεί να μας περιγράψουν τις εμπειρίες τους, να μας δείξουν τις φωτογραφίες τους ή να μας παράσχουν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες. Όπως θα δείτε και στην ιστοσελίδα των HU, τέτοιες συναντήσεις του εξωτερικού συγκεντρώνουν εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές, με δεκάδες παρουσιάσεις, σεμινάρια, πληροφορίες, ακόμα και με παράλληλες καλλιτεχνικές ή άλλες εκδηλώσεις.

Πέρα, όμως, από τα παραπάνω, στόχος της συνάντησης είναι πρώτΆ απΆ όλα να γνωριστούμε «αναμεταξύ» μας. Να βγουν από την «αφάνεια» συντοπίτες μας μοτοσυκλετιστές που έχουν πραγματοποιήσει ταξίδια που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν έχουμε κάνει. Που φεύγουν συνήθως μόνοι για ένα μακρινό ταξίδι γιατί τους «τρώει» η λαχτάρα πιο πολύ από την ασφάλεια της παρέας. Και, πράγματι, από τις πρώτες κιόλας επαφές που γίνανε στο site των HU ήδη ανταποκρίθηκαν φίλοι απΆ όλη την Ελλάδα που θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί μας: ο Κώστας από την Κοζάνη με το ταξίδι του στα Βαλκάνια, ο Δημήτρης από τον Πειραιά με το ταξίδι του στη Ρωσία, ο Ανδρέας από το Αγρίνιο να μας παράσχει τεχνικές πρώτων βοηθειών, είναι κάποιοι που άμεσα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση πριν καλά-καλά αναρτηθεί η σχετική αναγγελία στην ιστοσελίδα των Horizons Unlimited.

Έχουν ήδη αποσταλεί στον Grant Johnson τα τελικά κείμενα με τα στοιχεία της συνάντησης , αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος για να δηλωθούν στην πρώτη ανάρτηση και άλλοι ομιλητές-παρουσιαστές-τεχνικοί σύμβουλοι, ώστε με τη σειρά τους να ενθαρρύνουν και άλλους για να δηλωθούν αργότερα. Από κει και πέρα, σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες της συνάντησης δηλ. το που, το πότε, το πόσο και το πως, τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι τα εξής:

· Τόπος: Το Ορειβατικό Καταφύγιο Πραμάντων www.katafigiopramanton.gr

· Χρόνος: Τέλη Ιουλίου, μάλλον Πέμπτη 26 με Κυριακή 29

· Φαγητό: Μπουφές πρωί-βραδύ για όλες τις μέρες

· Διαμονή: Κρεβάτια (με χρέωση) ή Camping (δωρεάν)

· Κόστος: Και για τις τέσσερις ημέρες κάτω από ¤100 όλα!

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε για τις πιστές μας δίκυκλες συντρόφους, να κάνουμε βόλτα σε εξαιρετικής σπουδαιότητας και ομορφιάς φυσικά μνημεία και ανθρώπων κατορθώματα και να ανανεώσουμε την συνάντησή μας για το μέλλον.

Σύντομα θα αναρτηθεί στην σελίδα των συναντήσεων των HU (www.horizonsunlimited.com/meetings) το πλήρες κείμενο με όλες τις πληροφορίες: πως θα ΅ρθετε, που θα μείνετε, τι θα κάνουμε, τι θα δούμε και, κυρίως, τι θΆ ακούσουμε! ΓιΆ αυτό, όσοι έχετε κάνει ένα ταξίδι, όσοι είστε γνώστες τεχνικών θεμάτων, ακόμη-ακόμη όσοι έχουν γνώσεις διαβίωσης (ναι, στην αγγλική συνάντηση κάποιος έδειξε πώς να ξεπουπουλιάσεις μία κότα και να τη μαγειρέψεις!) ή πιστεύουν πως αυτό που έχουν να πουν είναι χρήσιμο και ενδιαφέρον (ένα ωραίο μεσημεριανό μάθημα γιόγκα για τα «ξεπιάσματα» από την οδήγηση;) ας σπεύσουν να δηλωθούν. Και για να δοθεί ένα κίνητρο παραπάνω, όσοι κάνουν παρουσίαση ή μάθημα απαλλάσσονται από το κόστος συμμετοχής!

Μαζί με την ανάρτηση θα δημιουργηθεί και η αφίσα της συνάντησης η οποία θα σας αποσταλεί για να την εκτυπώσετε και να την αναρτήσετε/διανείμετε.

Μέχρι τότε, καλές και ασφαλείς βόλτες.

Δημήτρης Κίσσονας


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 697
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

(English text follows)

Φίλοι «συμμοτοσυκλετιστές»,

Η ανάρτηση των στοιχείων της συνάντησης στην ιστοσελίδα των Horizons Unlimited είναι πλέον γεγονός (http://www.horizonsunlimited.com/meetings).

Σε αυτή θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και τις επιλογές εγγραφής, διαμονής και διατροφής. Εάν, παρΆ ελπίδα, έχετε την οποιαδήποτε απορία ή αναζητάτε την οποιαδήποτε διευκρίνιση για την οποία δεν βρίσκετε απάντηση στο site, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε (dkissonas@hotmail.com & 697 6558 553).

Τέλος, παρακαλώ βρείτε συνημμένα την αφίσα της συνάντησης την οποία παρακαλούμε προωθήστε ή τυπώστε και αναρτήστε σε συλλόγους, συνεργεία κλπ.

Προσβλέποντας στη συμμετοχή σας, ευχόμαστε μέχρι τότε καλές και, προπάντων, ασφαλείς βόλτες!

Δημήτρης Κίσσονας

HU Greece 2012
---------------------------------------
Fellow “co-riders”,
The meetingΆs details announcement on Horizons Unlimited website is now completed and “broadcasted” (http://www.horizonsunlimited.com/meetings).

On it you may find all sorts of options for registration, accommodation and food. Should you, by chance, have any enquiry or seek of any kind of clarification not already answered on the webpage, please donΆt hesitate to contact the local organiser (dkissonas@hotmail.com & +30 697 6558 553).

Finally, please find attached the meetingΆs poster which we ask you to forward or print and put up at your local community, group, workshop etc.

Looking forward to your participation, we wish you nice and, above all, safe rides!

Dimitris Kissonas

HU Greece 2012

ΣΗΜ. οταν αναπαράγετε την πληροφορία καλο εινα να αναφερετε την πηγή ....


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
lariseos
Αρχηγός
Αρχηγός
Posts: 888
Joined: 02 Aug 2008 19:07
Location:
Contact:

Post by lariseos »

μμμμ,,,,, μου φαίνεται πολύ καλή φάση......ειχα γραφτεί στην hu.... και λογικά θα δώσω το παρον με το φιλαράκι τον belia!

αντε μωρεεεεεε.... παμε! εχεχεχ

:D



User avatar
xrvclub
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 740
Joined: 14 Oct 2004 12:11
Location: Athens
Contact:

Post by xrvclub »

Εσύ ο από πάνω μη λές πολλά..Αρχές Ιουλίου να ετοιμάζεσαι για άλλα γουστα.....


Ποτέ μην οδηγείς γρηγορότερα από όσο μπορεί να πετάξει ο Φύλακας ο Άγγελός σου

User avatar
lariseos
Αρχηγός
Αρχηγός
Posts: 888
Joined: 02 Aug 2008 19:07
Location:
Contact:

Post by lariseos »

perimenw akoma fotos!!!!! ante na doume!
ti kanonisate???
xexexexex



User avatar
akentak
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Posts: 51
Joined: 17 Aug 2011 06:38
Location:
Contact:

Post by akentak »

Έχω ενθουσιαστεί με την διοργάνωση, το ίδιο και μία πολύ καλή φίλη η οποία μπήκε πρόσφατα στη δίτροχη ζωή -ως εκ τούτου έχει μηχανή μικρού κυβισμού (ΧΤ 125). Θα μπορεί να ακολουθήσει το convoy από Αθήνα; Αν και αρκετά χρόνια μοτοσυκλετιστής (και πρόσφατα αφρικανός), δεν είχα την ευκαιρία για κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω γενικότερα τους κανόνες. Μέχρι τότε θα την έχω πάει σε άλλα μικρότερα ταξίδια (π.χ. Αθήνα -Κόρινθο από παλαιά Ε.Ο.) για να αποκτήσει άνεση σε εκτός πόλης διαδρομή, αλλά εάν το γκρουπ πάει σταθερά 110-120, φοβάμαι πως το μικρό της (και η ίδια πάνω σε ένα δονούμενο κάθισμα για τόσες ώρες :wink: ) θα τα φτύσει.

Γενικότερα εάν έχετε και άλλοι γνωστούς με μικρά που θέλουν να έρθουν, διατίθεμαι να συνοδεύσω ομάδα.


Pride.
XRV750 '93

User avatar
lariseos
Αρχηγός
Αρχηγός
Posts: 888
Joined: 02 Aug 2008 19:07
Location:
Contact:

Post by lariseos »

parthn mazi sou esu.....pou na ftasei me to 125? na ta parathsei teleios 8eleis?
kalhmera!



User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 697
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

Οι τιμες ειναι αν προπληρωσεις 70 ευρω το 4ημερο με πρωινο βραδυνο(φρεσκο φαι μαλλον κρεας στα καρβουνα) σε σκηνη

50 το 3μερο (παρασκευη-κυριακη) σε σκηνη με πρωινο βραδυνο
ή 20 ευρω χωρις πρωινο και βραδυνο αλλα θα χει το φαι του γιατι
θα μαστε σε υψομετρο 1300 μετρων οποτε πιτσαρια σουβλατζιδικα εκει γυρω δεν υπαρχουν...........

και για οσους θελουν κρεβατι σε δωματια στο καταφυγιο των 8 ατομων πρεπει να βιαστουν και ειναι +10 ευρω η βραδυα....

Αν καποιος παει τελευταια στιγμη επιβαρυνεται +10 ευρω συνολικα στο πακετο......

Θα υπαρξουν ταξιδιωτικες αφηγησεις και συμβουλες, 2 εκδρομες Παρασκευη και Σαββατο... και αλλα.
Στη σελιδα που μπαινετε μπορειτε να κανετε κρατηση και να πληρωσετε μεχρι τον Ιουλη........

o προγραμμα και οι εκδηλωσεις (στα αγγλικα) οι βολτες ολα τα λεφτα με περασμα μεσα απο τα βουνα σχεδον στα 2000 μετρα...... ελληνικες αλπεις!!!

http://www.horizonsunlimited.com/meetin ... ce2012.php


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 697
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

Αγαπητοί φίλοι,

Όσοι μπείτε στην ιστοσελίδα των Horizons Unlimited θα δείτε ότι αυτή έχει εντελώς αναβαθμισθεί, ένα έργο που έχει ξεκινήσει ο Grant εδώ και πολύ καιρό και που φιλοδοξεί να καταστήσει την περιήγηση στις σελίδες του site πιο εύκολη και πιο λειτουργική. Κατά τη μετάπτωση των δεδομένων από το παλαιό στο νέο site οπωσδήποτε θα υπάρξουν προβλήματα, ένα από αυτά να είναι ότι για να πάτε στη σελίδα της συνάντησής μας θα πρέπει να μεταβείτε από το μενού «events» γιατί το link που υπάρχει στο μικρό πλαίσιο δεξιά («Next HU Travellers Meetings») δεν έχει ακόμη φτιαχτεί. Κατά τ΄αλλα, εάν παρΆ ελπίδα έλθετε αντιμέτωποι με κάποιο πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, ιδίως σε ό,τι αφορά στα στοιχεία της κράτησής σας και στη πληρωμή, παρακαλώ ενημερώστε μας.


Ήδη στους αναγγελμένους στην σελίδα της συνάντησης παρουσιαστές (Κώστα, Δημήτρη, Βασίλη, Ανδρέα) έχουν προστεθεί η Πολυτίμη, που θα μας παρουσιάσει το solo ταξίδι της στην «¶γρια Δύση» της Αμερικής, ο Βαγγέλης, που θα μας παρουσιάσει το ταξίδι του στα Νορβηγικά φιόρδ, και αναμένουμε τους ¶ντζελα, Χρήστο, Γιώργο και Οδυσσέα να μας παρουσιάσουνε το 25ήμερο ταξίδι τους στην Τουρκία, 7.000 χλμ. από την ανατολή στη δύση και από τον βορρά στο νότο. Επίσης, σε λίγες μέρες ξεκινάνε από τον Καναδά οι Joel και Tazeem που θα πάνε Αγγλία, όπου κι έχουν αφήσει από πέρσι το KLR250 (!) για να συνεχίσουν την περιήγησή τους στην Ευρώπη από εκεί που την αφήσαν την τελευταία φορά και να τους υποδεχθούμε πανηγυρικά στη συνάντησή μας.

Κατά τΆ άλλα, οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να δώσουμε ορισμένες διευκρινίσεις μετά από τη συγκέντρωση και ομαδοποίηση ερωτημάτων που τέθηκαν υπόψη μας το τελευταίο διάστημα. Πρώτη και πιο σημαντική είναι η γλώσσα των παρουσιάσεων: αν και οι συναντήσεις των Horizons Unlimited είναι διεθνείς, άρα και μία διεθνής γλώσσα είναι τα Αγγλικά, δεν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε πως θα στερηθούμε τον θυσαυρό φωτογραφιών και το διαμοίρασμα των εμπειριών οποιουδήποτε φίλου-ταξιδιώτη λόγω γλωσσικού αναχώματος. Ακόμα κι εάν η τελική κατανομή της γλώσσας των συμμετεχόντων συγκλίνει αναφανδόν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, θα είμαστε αρκετοί δίγλωσσοι εκεί για να παράσχουμε την οποιαδήποτε υποστήριξη προς όσους την χρειαστούν. Στο κάτω κάτω της γραφής, ένα από τα πράγματα που καθιστά το οδικό ταξίδι σε ξένες χώρες μία μαγική πρόκληση είναι και η επιστράτευση τεχνικών μη λεκτικής επικοινωνίας, πόσο μάλλον αναμεταξύ της πολυπολιτισμικής σύνθεσής μας.

Δεύτερη διευκρίνιση που επανειλημμένα μας τέθηκε υπόψη είναι προσβασιμότητα στο Καταφύγιο Πραμάντων λόγω του αναφερόμενου χωματόδρομου και της άφιξης εκεί φίλων που κατέχουν street (και όχι μόνο) μοτοσυκλέτες. Διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για 3 χλμ. δασικού δρόμου που στο μεγαλύτερό του μέρος είναι στρωτός με πολύ μικρή ανηφορική κλίση και μόνο 500 μ. πριν το καταφύγιο υπάρχουν δύο ανηφορικές φουρκέτες (N39° 30' 36.36", E21° 7' 15.98" και N39° 30' 35.36", E21° 7' 13.09") που χρήζουν λίγο προσοχής λόγω του ότι έχουν στρωθεί με χαλίκι προκειμένου να μην «χαλάσει» ο δρόμος από τις βροχές. Κατά τΆ άλλα, τόσο οι προτεινόμενες διαδρομές (ride-outs) για τις βόλτες μας, όσο και ο δρόμος μέχρι τα Πράμαντα είναι αμφότερα ασφαλτοστρωμένα.

Τέλος, επειδή υπέπεσε στην αντίληψή μας περιπτώσεις φίλων που, ελέω κρίσης, είτε έχουν πουλήσει τις μοτοσυκλέτες τους είτε βρίσκονται παρατημένες σε κάποιο συνεργείο ή πυλωτή αναμένοντας μια ακριβή επισκευή, μας έχει γίνει επαφή από εταιρεία ενοικιάσεων μοτοσυκλετών που μας διαβεβαιώσανε ότι θα κάνουν ειδική τιμή για όσους θέλουν να προμηθευτούν μοτοσυκλέτα αποκλειστικά για τη συνάντηση. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μας ζητήσει τα στοιχεία της και εμείς να τα προωθήσουμε σε εκείνη για να έρθουν απευθείας σε επαφή. Οι Horizons Unlimited δεν δύνανται να εμπλακούν περαιτέρω.

Ελπίζουμε οι παραπάνω σημειώσεις να απαντούν σε ερωτήματα που είτε μας τέθηκαν υπόψη είτε όχι, σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε άλλη απορία, διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε θερμά να μας απευθύνετε σχετικό ερώτημα, άνθρωποι είμαστε και όλο και κάτι μπορεί να μας έχει διαφύγει.

Μέχρι την επόμενη επικοινωνία μας, ευχόμαστε καλό μήνα και καλές και ασφαλείς βόλτες.

Δημήτρης Κίσσονας
HU Greece 2012
Τηλ. 697 6558 553


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
miscelano
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 663
Joined: 06 Aug 2006 14:39
Location:
Contact:

Post by miscelano »

[quote:630d106526="lariseos"]και λογικά θα δώσω το παρον με το φιλαράκι τον belia!

αντε μωρεεεεεε.... παμε! εχεχεχ

:D[/quote:630d106526]

μεσα!!!!



User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 697
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

Φίλοι «Συμμοτοσυκλετιστές»,



Έχω τη χαρά να σας μεταφέρω τη πορεία των εγγραφών, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με συμμετοχές από την Θεσσαλονίκη μέχρι τη Κρήτη και από τη Γερμανία μέχρι το Μαυροβούνιο! Είναι, κυρίως, μεμονωμένοι ταξιδιώτες που είτε ξεκινούν ένα ταξίδι με σκοπό να έρθουν στη συνάντησή μας είτε είναι ήδη στο δρόμο και αναχαράξανε την πορεία τους προκειμένου να παρευρεθούν σε αυτή, αλλά και μέλη συλλόγων που σπεύσανε να εγγραφούν νωρίτερα από τους φίλους/συντρόφους/μέλη τους, λόγω του ότι θα κάνουν παρουσίαση. Ειδικά για τους συλλόγους, και επειδή τα κρεβάτια είναι λίγα (δύο δωμάτια των 8 ατόμων και ένα δωμάτιο των 10 ατόμων, όλα με το δικό τους μπάνιο), θέλουμε να επισημάνουμε ότι επειδή αυτά έχουν αρχίσει να «φεύγουν», σύλλογοι (ή παρέες μοτοσυκλετιστών) που θα ήθελαν να εξασφαλίσουν την διαμονή τους στο ίδιο δωμάτιο, καλό είναι να προβούν στην έγκαιρη εγγραφή τους και κατόπιν να μας ενημερώσουνε με ένα email ότι «τα εξής ονόματα, που έχουν δηλώσει κρεβάτι, ανήκουν στον σύλλογό μας (είμαστε στην ίδια παρέα)».



Τώρα, πολλοί, κυρίως όσοι έρχονται από μακριά, μας έχουν ρωτήσει εάν το Καταφύγιο Πραμάντων θα ανοίξει αποκλειστικά τις ημέρες της συνάντησης ή μπορούν να έλθουν νωρίτερα. Η απάντηση είναι ότι οι διαχειριστές του καταφυγίου διαμένουν μόνιμα σε αυτό και θα είναι χαρά τους να καλωσορίσουν τον οποιοδήποτε φίλο-ταξιδιώτη οσεσδήποτε μέρες πριν την συνάντηση, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή πριν ή μετά από αυτή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουν ειδοποιήσει με ένα τηλεφώνημα (+30 6944324156) προκειμένου να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα κρεβατιού ή/και η επάρκεια φαγητού. Σημειώστε ότι οι Horizons Unlimited έχουν εξασφαλίσει τις προσφορές διαμονής και φαγητού μόνο για τις ημέρες της συνάντησης (Πέμπτη 26 – Κυριακή 29 Ιουλίου).



Σε αυτό το σημείο, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η έκπτωση των 10 ευρώ στην εγγραφή (δηλ. 20 ευρώ) ισχύει για πληρωμές μέχρι τέλος Μαΐου, η έκπτωση 5 ευρώ (δηλ. 25 ευρώ) ισχύει για πληρωμές μέχρι τέλος Ιουνίου και από 1ης Ιουλίου μέχρι και τη συνάντησή μας ισχύει η κανονική εγγραφή των 30 ευρώ. Πολλοί φίλοι, ενώ θα ήθελαν να εξασφαλίσουν από τώρα την εγγραφή τους με τη συνεπακόλουθη έκπτωση, αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ηλεκτρονική πληρωμή, κυρίως από το γεγονός ότι δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα και δεν θέλουν να υποχρεωθούν σε κάποιο φίλο που να διαθέτει πιστωτική κάρτα. Αυτό που προτείνουμε είναι να κάνουν την εγγραφή τους κανονικά με όλες τις επιθυμητές επιλογές (εγγραφή, διαμονή, φαγητό, t-shirt κλπ.) και κατόπιν να μας στείλουν ένα email (dkissonas@hotmail.com) και να υποδείξουμε ένα λογαριασμό που θα εμβάσουν το ποσό και, ως εκ τούτου, να έχουν την απόδειξη.



Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές είναι ατομικές, δηλ. οι σύλλογοι πρέπει να προβούν σε ξεχωριστή εγγραφή για το καθένα μέλος τους, το ίδιο και ζευγάρια ή παρέες συμμετεχόντων, ώστε αφενός να γίνει σωστή χωροθέτηση των παρουσιάσεων, προμήθειες για φαγητό και επάρκεια του διανεμόμενου υλικού (stickers, έντυπα κλπ.) και αφετέρου για να ικανοποιηθούν ιδιαίτερα αιτήματα λ.χ. μεγέθη, υλικό και χρώμα των t-shirt, vegetarian ή vegan διατροφή.



Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση ή πληροφορία (και για τους φίλους μας που είναι ήδη καθΆ οδόν ευχόμαστε καλό δρόμο!).



Δημήτρης Κίσσονας
HU Greece 2012
Τηλ.: 6976558553


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 697
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

50 ATOMA ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΗ (kai ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΑΓΓΛΙΑ .....)
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.............


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 697
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

Απομένουν λίγες μέρες για τη συνάντηση και ενώ είναι ακόμη «ανοικτές» οι εγγραφές, εντούτοις η μέχρι ώρας εικόνα αυτών είναι πέρα από κάθε προσδοκία και θέλουμε ενόψη της συνάντησης να μοιραστούμε μαζί σας τα «στατιστικά» τους ώστε να έχουν όλοι μιαν αντίληψη των συμμετοχών της.



· Ενενήντα (90) συμμετέχοντες εκ των οποίων εβδομήντα έξι (76) από την Ελλάδα και δεκατέσσερις (14) από το εξωτερικό. Η κατανομή τους, ανάλογα με τον δηλωθέν τόπο προέλευσης είναι, για τους μεν από την Ελλάδα, 44 από την Κεντρική (εκ των οποίων 43 από την Αττική), 17 από τη Βόρεια (εκ των οποίων 13 από Θεσσαλονίκη), 8 από την Πελοπόννησο και 3 από τη Κρήτη, για τους δε από το εξωτερικό, είναι 2 από τη Γερμανία, 3 από τη Βρετανία, 2 από το Βέλγιο, 2 από την Αυστραλία, 2 από τον Καναδά, 2 από το Μαυροβούνιο και 1 από την Ιταλία. Α, και 4 από τα Τζουμέρκα!

· Πενήντα τρείς (53) έχουν πραγματοποιήσει ταξίδια και πενήντα ένας (51) θα αρχίσουν (ή θα συνεχίσουν να κάνουν). Από τους πρώτους, 44 έχουν πάει στην Ευρώπη, 7 στην Ασία, 4 στη Ρωσία, 2 στην Αφρική, 3 στην Αμερική, 2 στην Αυστραλία και 5 έχουν κάνει «Round The World» (RTW). Από τους δεύτερους, 17 θέλουν να πάνε (ή να ξαναπάνε) στην Ευρώπη, 12 στην Ασία, 2 στη Ρωσία, 10 στην Αφρική, 2 στην Αμερική, 1 στην Αυστραλία και 14 θέλουν να κάνουν «Round The World» (RTW). Πολλοί από τους προαναφερθέντες υπάγονται σε περισσότερες της μίας επιλογές, έχοντας κάνει (ή θέλουν να κάνουν) πολλά διαφορετικά ταξίδια. Εξαίρεση αποτελεί το RTW όπου αυτό είναι από μόνο του μία επιλογή που καλύπτει όλες τις άλλες.

· Ενδιαφέρον έχει και η κατανομή των μοτοσυκλετών. Φυσικά, δεν αποτελούν έκπληξη οι υπεράριθμες BMW (27), αλλά σίγουρα αποτελεί έκπληξη η ποικιλία των υπολοίπων, ως εξής: 7 Honda, 5 KTM, 3 Kawasaki, 3 Suzuki, 3 Vespa, 1 Triumph, 1 Yamaha και 1 Aprilia. Όσο αφορά τα κυβικά τους, αυτά κυμαίνονται από τα 125 (!) έως τα 1200, με μέσο όρο περίπου τα 850, διάμεσο τα 950 και επικρατούσα τιμή τα 1200... Α, και το άθροισμα είναι 43.410!



ΕπΆ ευκαιρίας, θέλουμε να επαναλάβουμε ότι επειδή το μέρος είναι σχετικά απομονωμένο και οι προμήθειες πρέπει να γίνουν νωρίς, εάν υποπέσουν στην αντίληψή μας φίλοι μοτοσυκλετιστές που δεν έχουν κάνει registration αλλά «το σκέφτονται» να έρθουν, ας μας ειδοποιήσουν έστω και μία εβδομάδα πριν με ένα email ή τηλεφώνημα προκειμένου να εξασφαλίσουν το φαγητό τους, γιατί οι υπόλοιποι που το έχουν κάνει προφανώς θα τύχουν προτεραιότητας.


Τέλος, σας επισυνάπτουμε το τελικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων, μετά και τις τελευταίες προσθήκες/διορθώσεις. Ανυπομονούμε να τις απολαύσουμε!


Δημήτρης Κίσσονας
HU Greece 2012
Τηλ. 6976558553


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

User avatar
lariseos
Αρχηγός
Αρχηγός
Posts: 888
Joined: 02 Aug 2008 19:07
Location:
Contact:

Post by lariseos »

telika 26 iouliou einai???



User avatar
africanos31
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 697
Joined: 12 Oct 2004 14:42
Location: anoi
Contact:

Post by africanos31 »

καταπληκτικα ηταν ......... συντομα και φωτο (ενω ηταν μοτοταξιδιωτες απο καναδα.μαυροβουνιο βρεττανια, Αυστραλια...


Θέλει πολύ μεγαλύτερη δύναμη να σηκωθείς αν πέσεις, παρά να μην πέσεις.
''MIKΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ''

Post Reply