ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΦΙΛΩN ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2017 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Post Reply
Sinn3r
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης
Posts: 73
Joined: 11 Jun 2015 09:19
Location:
Contact:

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΦΙΛΩN ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2017 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Post by Sinn3r »

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΦΙΛΩN ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 διεξήχθη στην περιοχή των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία της πόλης το "Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας.

Εννέα μοτοσυκλετιστικά σωματεία διοργάνωσαν μια απόλυτα πολιτισμένη εκδήλωση με κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα.

Σκοπός μας ήταν να γνωριστούμε, μιας και μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την αγάπη για την μοτοσικλέτα,τη φύση,τη φιλία και να ανταλλάξουμε μαζί,απόψεις και εμπειρίες..δείχνωντας τον οργανωμένο μοτοσυκλετισμο, την ασφαλή οδήγηση και τον κοινωνικό χαρακτήρα των λεσχών μοτοσυκλέτας.

Το Africa twin club ειχε μια δυναμικη παρουσια στον χωρο,πρωτοστατώντας σε οργανωτικο επιπεδο αλλά και εκτελεστικά σε διάφορες δράσεις που πήραν μέρος.

Τα έσοδα από την εκδήλωση, τα οποία ήταν εθελοντικά και όχι υποχρεωτικά, δόθηκαν στον "Σύλλογο πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων Αγάπη για ζωή.

Το διήμερο πλαισιώθηκε από συναυλίες και εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή.

Διοργανώτριες λέσχες:
Λ.Ε.ΜΟΤ, ΛΕ.Μ.Σ, ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ, ΜΟΤΟ.ΛΕΑ, Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW, VARADERO HELLAS CLUB, AFRICA TWIN CLUB HELLAS, TDM HELLAS CLUB, DUCATI DESMO OWNERS CLUB

Ραντεβού του χρόνου στο επόμενο Αντάμωμα!

Image

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν αναμνηστικές μπλούζες της εκδήλωσης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Γιώργο Τζίμα (694 781 3306).Να υπένθυμίσουμε ότι τα έσοδα θα διατέθουν στον Σύλλογο Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή.

Image

Ευχαριστήριο Μύνημα «Συλλόγου Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή» στο παρακάτω link.
Σύλλογος πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων - Αντάμωμα φίλων Μοτοσυκλέτας



Post Reply