Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και τη HONDA Moto ανεβάζουμε ταχύτητα και μένουμε ασφαλείς.

Post Reply
User avatar
Africa Twin Club Hellas
Administrator
Posts: 234
Joined: 11 Oct 2004 19:24
Location:
Contact:

Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και τη HONDA Moto ανεβάζουμε ταχύτητα και μένουμε ασφαλείς.

Post by Africa Twin Club Hellas »

#ΑνεβάζουμεΤαχύτητα
Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη #ΑνεβάζουμεΤαχύτητα και υποδεχόμαστε τους πελάτες μας στις πρόσφατα ανακαινισμένες εκθέσεις μας στη Λεωφ. Αθηνών 71, όπου έχουμε δημιουργήσει ένα φιλόξενο περιβάλλον που αποπνέει δυναμισμό και υψηλή αισθητική.
Συγκεκριμένα, στις εκθέσεις του Επίσημου Δικτύου Μοτοσυκλετών Honda σε όλη την Ελλάδα, οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά όλη τη νέα γκάμα των μοτοσυκλετών Honda όπως τα καινούρια μοντέλα CBR650, CB650R, CB500F, CB500X, X-ADV, το Forza300, τη σειρά SH με το Smart Top Box, τη νέα Africa Twin με το μοναδικό αυτόματο κιβώτιο DCT καθώς και όλη τη σειρά των «παπιών» Honda.
Οι άρτια καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεών μας, είναι πρόθυμοι να παρέχουν οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί ο υποψήφιος αγοραστής προκειμένου να αποκτήσει τη μοτοσικλέτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Παράλληλα, οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και φυσικά να κλείσουν ραντεβού για test ride.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε www.honda.gr

#ΜένουμεΑσφαλείς
Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη με αίσθημα ευθύνης και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες της Πολιτείας, λάβαμε από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων μας, των πελατών μας και των συνεργατών μας.
Συγκεκριμένα, απολυμαίνουμε τακτικά όλες τις εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε απολυμαντικές συσκευές, γάντια και μάσκες για το προσωπικό μας, έχουμε τοποθετήσει ταινίες διατήρησης απόστασης καθώς και προστατευτικά τζάμια στα σημεία που επιβάλλεται στους πάγκους και τα συνεργεία. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες δοκιμής, φροντίζουμε να απολυμαίνονται σχολαστικά με ειδικό χημικό διάλυμα πιστοποιημένο για την αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή του δράση και εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.
Για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των πελατών μας και την αποφυγή συνωστισμού στις εκθέσεις και τα συνεργεία μας, παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210-3483300 ή με email στο info@saracakis.gr για τον προγραμματισμό ραντεβού.
Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη
OES Honda Moto Ανεβάζουμε Ταχύτητα.jpg
NIK_8858-1.jpg


Africa Twin Club Hellas

Post Reply