4ο Ανταμωμα μοτοσυκλετας

Post Reply
User avatar
Africa Twin Club Hellas
Administrator
Posts: 132
Joined: 11 Oct 2004 19:24
Location:
Contact:

4ο Ανταμωμα μοτοσυκλετας

Post by Africa Twin Club Hellas »

Η ανακοινωση της διοργανωσης

Το 4ο ετήσιο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Ιωαννίνων στις 8-10 Ιουλίου 2022.

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον γυναικείο μοτοσυκλετισμό με σκοπό την προβολή, προώθηση και ενημέρωση γύρω από αυτό το κομμάτι του μοτοσυκλετισμού. Επίτιμες προσκεκλημένες φυσικά γυναίκες μοτοσικλετίστριες από όλη την Ελλάδα μαζί με τους άνδρες συναδέλφους τους.

Σκοπός μας και φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές όλοι μαζί να διασκεδάσουμε, να βολτάρουμε, να ενημερωθούμε, να δούμε ξανά φίλους και γνωστούς από όλη την Ελλάδα και να γυρίσουμε σπίτια μας ασφαλείς.

Η τριήμερη εκδήλωση του Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας είναι ανοιχτή σε όλους τους μοτοσυκλετιστές και δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου. Οι ενδιαφερόμενοι μοτοσυκλετιστές μπορούν να συμμετέχουν είτε ατομικά είτε οργανωμένα σαν ομάδα ή λέσχη.

Πραγματοποιείται με την συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.
Σκοπός μας είναι να προβάλουμε την πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και ταξιδιωτική εικόνα του μοτοσυκλετισμού, σεβόμενοι τον αναβάτη, τον περίγυρο μας και την ασφάλεια όλων.

Υπάρχει μια μικρή εισφορά του ποσού των 5 ευρώ για κάθε κράτηση δωματίου (ανεξάρτητα διανυκτερεύσεων) και για κάθε θέση camping. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση μη κερδοσκοπικών οργανισμών μαζί με τα όποια οικονομικά οφέλη προκύψουν από την οργάνωση της εκδήλωσης.

Κατάλογος ξενοδοχείων και τηλέφωνα υπεύθυνων κρατήσεων των διοργανωτριών λεσχών θα ανακοινωθούν ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε για να κανονίσετε την διαμονή σας.
αντ.jpg
Η λεσχη μας,ως συνδιοργανωτρια,θα στηριξει και θα παρευρεθει στην εκδηλωση.
Λεπτομεριες προσεχως.


Africa Twin Club Hellas

Post Reply