EKDROMHS PARELOIPOMENA...

User avatar
Caesar
Αρχηγός
Αρχηγός
Posts: 908
Joined: 26 Apr 2005 22:44
Location: Athens N.Ionia
Contact:

Post by Caesar »

Προς : ΑΚΗ, ΧΑΡΗ, ΜΑΝΟ, και λοιπούς συζητητές...

Λοιπόν ρε παιδιά μάλλον το τραβήξαμε το θέμα από το μαλλί και το συνεχίζουμε να το τραβάμε από τα μαλλιά...

Κυρίως απευθύνομαι στον Ακη και τον Χάρη που το πήραν το ζήτημα προσωπικά..Ρε παιδιά πιείτε μια μπυρίτσα την Τετάρτη στην λέσχη μαζί, και κανονίστε την επόμενη βόλτα από το να συνεχίσουμε να συζητάμε αυτά που έγιναν πριν 2 εβδομάδες.

Χάρη, ναι το όνομα σου αναφέρθηκε και αρκετές φορές (κατ΄εμένα κακώς), αλλά το κυνήγησες και εσύ λίγο με τις δηλώσεις σου. Σίγουρα πάντως κάποια πράγματα που μπορεί να είπαν για πλάκα μερικοί, δεν μπορεί να αποδοθεί σωστά στο γραπτό κείμενο γιατί δεν βλέπεις το πως το λέει ο άλλος. Από την άλλη όταν όλα το γκρούπ πηγαίνει 160+ για του χ, ψ λόγους δεν μπορούν όλοι να τα βάζουν μαζί σου. Πέρσυ τέτοια εποχή το club είχε ξαναπάει για rafting στην ίδια περιοχή. Εγώ θυμάμαι ακριβώς την ίδια κατάσταση και ας μην βιαζόμαστε τόσο όσο αυτή την φορά. Με το που βγήκαμε στην Ε.Ο. Κορίνθου Πατρών, γιούργια όλοι και όποιος αντέξει. Δεν μπορείς από την άλλη να συγκρίνεις λέσχες έτσι απλά. Σίγουρα εμείς έχουμε έναν άλλον τρόπο οδήγησης, τον οποίο πιστεύω για σωστό, αλλά δεν θα κατηγορήσω κανέναν άλλον και δεν θα συγκρίνω την το Africa Twin Club, με καμιά άλλη λέσχη. Ο καθένας έχει τον τρόπο του και στο μυαλό του είναι ο σωστός. Αν από την άλλη γίνει συνέλευση με θέμα την όδηγηση θα καταθέσω τις απόψεις μου, και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η πλειοψηφία.

Ρε Ακη, πως αρπάζεσαι έτσι ρε παιδάκι....ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, είσαι σπίρτο έτοιμο να ανάψει...ΧΑΛΛΛΛΑΡΑ που λέει και ο φίλος μας ο Τηλέμαχος. Δεν είναι ανάγκη να κραζόμαστε έτσι. Εχεις σίγουρα δίκιο σε πολλά (στα περισσότερα), αλλά ρε Ακη, χρειάζεται και ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ μερικές φορές. Ναι είμαστε μεγάλα παιδιά, ναι έχουμε λογική, ΑΛΛΑ η λέσχη είναι ΚΑΙ για να κρατάει τα πνέυματα χαμηλά. Σε μια παρέα υπάρχουν πόλλοι τύποι χαρκτήρων. Υπάρχουν οι High pofile, οι Low profile, ακόμη και οι Loosers. Πρέπει εσύ σαν Δ.Σ. να χαμηλωσείς λίγο τον πήχυ για τους Ηigh, να τον ψηλώσεις για τους Low και γενικά να φέρεις την παρέα σε μια ομοιορφία. ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ. Αν θέλεις να πας ελευθερα πας και ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ εκδρομή.

ΠΑΙΔΙΑ, προς όλους τους υπόλοιπους. Καταλάβετε ΈΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. Το φετινό Διοικητικό είναι το καλύτερο που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια. Μην περιμένετε από την μια μέρα στην άλλη να διορθωθούν όλα αυτά που παγιώθηκαν τόσα χρόνια κακής διαχείρησης. Τα παιδιά προσπαθούν, δεν έχουν καταφέρει ακόμη το 100% αλλά τουλάχιστον πολλά πράγματα έχουν μπει σε ένα δρόμο. Σκεφτείτε ότι η λέσχη γεμίζει ξανά τις Τετάρτες. Τα πράγματα συζητώνται δημόσια με όλους. Τα μέλη είναι ενεργά και δεν περιμένουν να τα βρουν όλα έτοιμα. Αυτό ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ. Το επόμενο θα είναι το ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ για παράδειγμα, και στην συνέχεια όλα. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ και σιγά σιγά όλα θα διορθωθούν και θα ξανακάνουμε εκδρομή με 100+ μηχανές στην Ε.Ο. σε πλήρη ΤΑΞΗ και ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ...

Επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου και του Χρήστου PRS (KammenosAfrikanos), και για τον τρόπο που οργανώνουμε τις εκδρομές στο On Off 600+, θα ήθελα να πω κάτι ακόμη.

Το On Off 600+ είναι μια καινούρια λέσχη, και ένα από τα μελήματα μας είναι να εμποτίσουμε με τις αρχές τις ασφάλειας τα μέλη. Τα περισσότερα παιδιά από εκεί δεν έχουν κάνει εκδρομές με λέσχες και δεν έχουν οδηγήσει σε γκρουπ. ΕΤΣΙ σε κάθε εκδρομή πρέπει να είμαστε ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ και ποιο σκληροί από ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, ώστε μερικά πράγματα να γίνουν συνήθεια. Βέβαια αυτό έχει το καλό ότι πάντα είμαστε ΕΝ ΤΑΞΗ, και η ασφάλεια είναι δεδομένη. ΑΛΛΑ και το Africa ΕΤΣΙ ήταν και ΕΤΣΙ ελπίζω ότι θα ξαναγίνει.

Προς το Δ.Σ., ίσως αν ενδιέφερε να ξαναγύρισουμε στους κανόνες, και δεν είμαστε πλέον πολύ δημοκρατικοί, να ήταν σκόπιμο να κανονίσετε ένα σεμινάριο οδήγησης σε γκρουπ κάποια Τετάρτη στην λέσχη, να θυμίσετε τους κανόνες στους παλιούς, και να τους μάθουν οι καινούριοι.

Συγνώμη για την μακροσκελέστατη απάντηση,

Ευχαριστώ

Σοφιανός Καβακόπουλος.

Υ.Γ. ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΥ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ!!!!!



User avatar
goldman
Τακτικός Χρήστης
Τακτικός Χρήστης
Posts: 186
Joined: 23 Nov 2005 14:11
Location:
Contact:

Post by goldman »

Μανο συγχαρητηρια για την πιο ηρεμη και χαμηλων τονων και με θεση απαντηση σε αυτο το πολυσυζητημενο ποστ...
Μακαρι το βραδυ να ειναι ολοι οσοι ενεπλακησαν με το θεμα αυτο στη λεσχη για μια υγιει και κοινα αποδεκτη λυση....



User avatar
mixanobios
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 609
Joined: 15 Oct 2004 01:07
Location: athens
Contact:

!

Post by mixanobios »

Σημερα πρωτα ο Θεος θα ειμαι στην λεσχη.

Ελπιζω να ειναι κ ο Ceasar.



User avatar
motomanos
Super Χρήστης
Super Χρήστης
Posts: 228
Joined: 11 Jul 2005 19:57
Location: Σκόπελος Μαγνησίας
Contact:

Post by motomanos »

Ρε παιδια σορρυ, δεν μπορεσα να κατεβω λεσχη..μηλισα με ceazar κατα τις 8 και ειμουν ακομα γραφειο...10.30 πηγα σπιτι.....ειπατε τιποτα για το θεμα?


ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΓΩΪΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

User avatar
matmat
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1580
Joined: 16 Dec 2004 20:42
Location: ATHENS
Contact:

Post by matmat »

Το Θέμα θα συζητηθεί στην γενική συνέλευση την ¨αλλη
Τετάρτη φρόντισε να είσαι :)


:D 8)



Post Reply