νέο μέλος vidas

Post Reply
vidas
Νέοπας
Posts: 5
Joined: 14 Mar 2009 19:19
Location:
Contact:

νέο μέλος vidas

Post by vidas »

για σας και από εμενα. το όνομα μου είναι θανάσης παρόλα αυτά οι γνωστοί και φίλοι χρησιμοποιούν το βίδα. είμαι 31 χρόνον έχω σπουδάσει μηχανικός αλλα δεν εξασκώ το επάγγελμα πλέον. ασχολούμαι μονο ερασιτεχνικά σαν μηχανικός και μηχανολόγος(ήδη έχω σκεφτεί κάτι ωραίες ιστοριούλες για το africa... στα προσεχώς). τον τελευταίο μηνα έγινα ένας από τους πανευτυχής κατόχους ενός africa 00''. και αυτό γιατί μου αρέσουν παρα πολύ οι εκδρομές στο χώμα. για να εξυπηρετήσω της ανάγκη μου αυτή * (* = καύλα είδατε ποσο ευγενικός άνθωπος είμαι? ) έχω ένα jeep wrangler yj 92 v8 5.9L και μια γουρούνα kawasaki kvf 750 4x4. μου έλειπε όμως κάτι.... μια μηχανή που θα μπορέσω να διανύσω μεγάλες απόστασης σε χώμα και άσφαλτο με αξιοπρέπεια και πάνω από όλα αξιοπιστία!!!!! όπως είναι λογικό.... θα κατέληγα μονο στο africa μιας και είμαι και "χοντακιας" τα τελευταία 18 χρονια από τότε που είχα το z50 στα 12 μου! στα τέλη μαΐου κανονίστηκε το πρώτο της ταξίδι που θα είναι ελλάδα τουρκια ιραν κατά ένα 60% χώμα και ο θεός μαζί μου!!! xaxaxaxaxa. ο θεός μαζί μου γιατί στις πρώτες βόλτες μου στο χώμα με έχει νικήσει το βάρος της τρις φορες! :oops: :oops: :oops: όμως όλα είναι στο παιγνίδι! θα δούμε.... αν συνηθίσω να πέφτω η να την κρατάω, θα σας πω σε κανένα δίμηνο.

λοιπόν αυτά τα πολλά για εμενα και ελπίζω να κατάφερα να σχηματίσατε μια εικόνα για εμενα :idea:

υγ 1. γράφω σπανια σε forum γιατί αντιπαθώ σε λέσχες και παρέες τα meli του πληκτρολογίου! σύντομα θα περάσω από τα γραφεία να με γνωρίσετε και από κοντά.
υγ 2. η ορθογραφία μου μπορεί να είναι χαλια αλλα την θεωρώ καλύτερη από τα greeklish. προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό το σίτοι που μεταφράζει τα greeklish σε ελληνικά μιας και είμαι εντελώς ανορθόγραφος! http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp


ευχαριστώ και τα λέμε από κοντά.



jim
Super Χρήστης
Super Χρήστης
Posts: 206
Joined: 29 Dec 2006 10:55
Location:
Contact:

Post by jim »

Γειά σου φίλε Θανάση!Αν και δεν έχω καμιά αρμοδιότητα,ένας απλός συνφορουμίτης είμαι,καλώς ήρθες!!Έχω και'γώ ένα ΑΤ '99 και ένα jk crd,ούτε και γώ πολυγράφω,χώρια οτι δεν έχω περάσει ποτέ απ'το club γιατι μένω λάρισα και δε βολεύει.Γνώμη μου:Το ΑΤ είναι ιδανικό για χωμάτινα ταξίδια,αλλα αν θέλεις να το ελέγχεις περισσότερο και να πέφτεις λιγότερο! Πρέπει να βελτιώσεις κάποια πράγματα πάνω του.Αναρτήσεις και φρένα,είναι τα πρώτα που πρέπει να αναβαθμίσεις και πάντα με χωμάτινο προσανατολισμό*!Εγώ έχω βάλει ολόκληρη ανάρτηση WP πίσω με εσωτερικό δοχείο αζώτου,ελατήρια WP λάδια WP και revalveing μπροστά,σωληνάκια υψηλής πιέσεως στα φρένα και με τα τ63 (χωμάτινα λάστιχα)είναι άλλο μηχανάκι στο χώμα



*Λέω με χωμάτινο προσανατολισμό η αναβάθμιση,γιατί ότι χωμάτινο και να βάλεις,την ασφάλτινη διαδρομή θα την κάνεις μιά χαρά!Αν βάλεις ασφάλτινα πράγματα όμως,τότε φίλε βάλε την ταυτότητα στο στόμα και προσευχήσου να μη βρείς λάσπη :shock:



User avatar
zoulou
Αρχηγόπουλο
Αρχηγόπουλο
Posts: 467
Joined: 10 Feb 2009 15:12
Location:
Contact:

Post by zoulou »

Καλως ηρθες φιλε!!!

Παντα ορθιος κ να βλεπεις τις λασπες απο ψηλα :D

Καλες διαδρομες !!!!



vidas
Νέοπας
Posts: 5
Joined: 14 Mar 2009 19:19
Location:
Contact:

Post by vidas »

[quote:345b6481bc="jim"]Γειά σου φίλε Θανάση!Αν και δεν έχω καμιά αρμοδιότητα,ένας απλός συνφορουμίτης είμαι,καλώς ήρθες!!Έχω και'γώ ένα ΑΤ '99 και ένα jk crd,ούτε και γώ πολυγράφω,χώρια οτι δεν έχω περάσει ποτέ απ'το club γιατι μένω λάρισα και δε βολεύει.Γνώμη μου:Το ΑΤ είναι ιδανικό για χωμάτινα ταξίδια,αλλα αν θέλεις να το ελέγχεις περισσότερο και να πέφτεις λιγότερο! Πρέπει να βελτιώσεις κάποια πράγματα πάνω του.Αναρτήσεις και φρένα,είναι τα πρώτα που πρέπει να αναβαθμίσεις και πάντα με χωμάτινο προσανατολισμό*!Εγώ έχω βάλει ολόκληρη ανάρτηση WP πίσω με εσωτερικό δοχείο αζώτου,ελατήρια WP λάδια WP και revalveing μπροστά,σωληνάκια υψηλής πιέσεως στα φρένα και με τα τ63 (χωμάτινα λάστιχα)είναι άλλο μηχανάκι στο χώμα



*Λέω με χωμάτινο προσανατολισμό η αναβάθμιση,γιατί ότι χωμάτινο και να βάλεις,την ασφάλτινη διαδρομή θα την κάνεις μιά χαρά!Αν βάλεις ασφάλτινα πράγματα όμως,τότε φίλε βάλε την ταυτότητα στο στόμα και προσευχήσου να μη βρείς λάσπη :shock:[/quote:345b6481bc]


καταρχήν σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα σου και να χαίρεσαι το εγγονάκι μου (jk). για τον γιο μου το TJ μπορεί να μην χαίρομαι αλλα επιτέλους καμαρώνω που έγινα παππούς και έχω αυτό το εγγονh!

λοιπόν ακριβώς ότι έχεις κάνει στο στο at σου θέλω να κάνω και εγώ στο δικό μου.
πάνω απόλα χαίρομαι που μου το προτείνεις γιατί κάπου είχα ενδοιασμούς μήπως κάνω αλχημείες! λόγο οικονομικού πιστεύω πως θα έχω τελειώσει όλες της αλλαγές στο τέλος του καλοκαιριού. για το ταξίδι θα περιοριστώ στα έξεις... λάστιχα χωμάτινα προβολακια ομίχλης και ξένων φώτα (όχι για εμενα.... για τα φουκαριάρικα τα ματάκια μου!). σωληνάκια υψηλής ψάχνομαι για έτοιμα πρεσαριστά και όχι βιδωτά "φιακτα". εξάτμιση LEOVINCE αλυσίδα DID χρυσή με γρανάζια φίλτρο K&N μπουζί ιριδίου ngk μια μετατροπούλα στη σέλα να μαλακώσει λίγο (αυτό κυριολεκτικά για τον φουκαριάρη τον κόλο μου) :oops: :oops: samaria και βάσεις givi για να μην ακουμπάνε στη μηχανή και την εξάτμιση. βάσης για τα gps.

αυτά είναι τα σίγουρα. όλα τα παραπάνω είναι συζητήσιμα δεν το βλέπω εγωιστικά επειδή είπα ότι θα βάλω.... από την ημιμάθεια καλύτερη η αμάθεια!! και εγώ το μηχανάκι δεν το ξέρω. οποτε ας τα συζητήσουμε λίγο. ας πούμε για την LEOVINCE αν έχει να προτείνει κανένας κάποια άλλη καλύτερη μέχρι 300 euro έχει καλός. ακόμα ψάχνω σωληνάκια. ότι έχετε δοκιμάσει και θέλετε να προτείνεται καλοδεχούμενο.


:?: :?: μια βασική ερώτηση... σκέφτομαι να φτιάξω το μπροστινό με wp και να του κάνω και revalveing μιας και θα ανοικτή και να αφήσω το πίσω όπως έχει λόγο οικονομικού. "σεταροντε" οι θα γίνει χειρότερα από tora?
:?: :?: :?:

ευχαριστώ για τον χρόνο σας



jim
Super Χρήστης
Super Χρήστης
Posts: 206
Joined: 29 Dec 2006 10:55
Location:
Contact:

Post by jim »

Παππούλη,έχεις δίκιο,το εγγονακι σου έχει γίνει πολύ μάχιμος και άξιος συνεχιστής σου!
Στο θέμα μας.Σωληνάκια έχω βάλει της braking τα οποία είναι πρεσαριστά και άψογα!Εξάτμιση,Έχω WRP,είναι φθηνή και καλή αλλα τελικά,ισχύει το όσα δίνεις τόσα παίρνεις!
Τις αναρτήσεις σου,προς το παρών,κάντο όπως λές.Μια χαρά "σετάρονται" αλλα καμία σχέση με τα αποτελέσματα που θά'χεις με όλη την αναβάθμιση.
Απο πού είσαι?



User avatar
miscelano
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 663
Joined: 06 Aug 2006 14:39
Location:
Contact:

Post by miscelano »

κατ αρχην καλως ηρθες κι απο μενα!!!!leovince δαγκωτο!!!!ειχα τη μαμα 2 χρονια και με το που εβαλα την ιταλιδα αλλη μηχανη!!!μη το σκευτεσαι!!!!



vidas
Νέοπας
Posts: 5
Joined: 14 Mar 2009 19:19
Location:
Contact:

Post by vidas »

[quote:f6c767a942="miscelano"]κατ αρχην καλως ηρθες κι απο μενα!!!!leovince δαγκωτο!!!!ειχα τη μαμα 2 χρονια και με το που εβαλα την ιταλιδα αλλη μηχανη!!!μη το σκευτεσαι!!!![/quote:f6c767a942]

molis me epises :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



User avatar
steve
Αρχάριος
Αρχάριος
Posts: 22
Joined: 21 Jun 2008 14:28
Location: Vironas
Contact:

Post by steve »

Τί έγεινε με το ταξίδι σου, το έκανες τελικά;



Post Reply