eBike.gr - Δελτίο Τύπου

Post Reply
User avatar
xrvclub
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 740
Joined: 14 Oct 2004 12:11
Location: Athens
Contact:

eBike.gr - Δελτίο Τύπου

Post by xrvclub »

Το μέλλον είναι ήδη εδώ: το πρώτο ψηφιακό περιοδικό μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα είναι γεγονός και διατίθεται δωρεάν στη διεύθυνση www.ebike.gr.Το eBike είναι ένα μηνιαίο περιοδικό που καλύπτει τον κόσμο της μοτοσυκλέτας σε όλες του τις εκφάνσεις: δοκιμές νέων μοντέλων, συγκριτικά, ταξίδια, αφιερώματα, τεχνικά θέματα, επικαιρότητα, αγωνιστική δραστηριότητα εντός και εκτός Ελλάδας, συγκεντρωμένα σε μια πολυτελή ηλεκτρονική έκδοση που προσφέρεται δωρεάν για download στο κυρίαρχο format της Adobe, το πασίγνωστο pdf.
Μια σύντομη και δωρεάν εγγραφή με το e-mail σας είναι το μόνο που χρειάζεται για να προχωρήσετε μαζί μας στη νέα εποχή στον χώρο των εκδόσεων.
Φτιαγμένο από μια ομάδα δημοσιογράφων με μακρόχρονη εμπειρία στα μεγαλύτερα Ελληνικά περιοδικά μοτοσυκλέτας στοχεύει στο να αποτελέσει μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης έτσι όπως την ονειρευόμασταν, ελεύθερη και με τεκμηριωμένη άποψη.
Ξεχάστε το κυνήγι του περιπτερά για να βρεθεί το τεύχος, τις στοίβες παλιών τευχών που γεμίζουν χώρο: κάθε τεύχος του eBike είναι διαθέσιμο χωρίς κόστος για πάντα, αποθηκεύεται σε μερικά MΒ, διαβάζεται σε κάθε ψηφιακή συσκευή, από κινητό και pda μέχρι laptop.
Αφήστε πίσω την αλόγιστη σπατάλη χαρτιού και τις δεσμεύσεις που αυτή συνεπάγεται, το περιοδικό του αύριο είναι οικολογικό, ευέλικτο, διαθέτει άφθονο χώρο στα θέματά του και είναι διαδραστικό, με ενεργά links, βίντεο, φωτογραφίες που μπορείς να κατεβάσεις και να αξιοποιήσεις. Το eBike δείχνει το δρόμο, ακολούθησέ τον εντελώς δωρεάν!
Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε όλα τα τεύχη Δωρεάν μέσα από το website www.ebike.gr (με registration) ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις τρέχουσες εξελίξεις μέχρι την επόμενη έκδοση τεύχους στο eBike Blog http://blog.ebike.gr/ (χωρίς registration).
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τις αφιερωμένες σελίδες στην Intermot’08 Κολωνίας (http://live.ebike.gr) & Eicma’08 Μιλάνου (http://milan.ebike.gr), οι οποίες παρουσίασαν ζωντανά τις διεθνείς εκθέσεις, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Οδηγίες: Το eBike "τυπώνεται" στο γνωστό σε όλους pdf format, άρα για να μπορέσετε να το διαβάσετε, θα χρειαστεί να κατεβάσετε τον Adobe Reader που μπορείτε να βρείτε εδώ: http://tinyurl.com/2dkkgw
Προτείνεται η χρήση της πιο πρόσφατης έκδοσης του Adobe Reader 9, καθώς στα τεύχη μας αξιοποιούνται αρκετά νέα στοιχεία που είναι συμβατά μόνο με αυτή.Στο Αcrobat Reader - Στο μενού View/Page Display, επιλέξτε το "Two-Up" για να βλέπετε δύο σελίδες μαζί και απενεργοποιήστε το "Show Gaps Between Pages".Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Full Screen, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει το "Fill screen with one page at a time" από τα Preferences/Full Screen.


eBike motorcycle magazine

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

free@ www.eBike.gr, subscribe@ http://tinyurl.com/59my7k

contact@ sales@eBike.gr, info@eBike.gr



MNP ePublications ΟΕ


Ποτέ μην οδηγείς γρηγορότερα από όσο μπορεί να πετάξει ο Φύλακας ο Άγγελός σου

Post Reply