Υποχρεώσεις μελών & φίλων

Post Reply
jokey66
Αρχηγός
Αρχηγός
Posts: 944
Joined: 06 Oct 2009 08:06
Location:
Contact:

Υποχρεώσεις μελών & φίλων

Post by jokey66 »

Υποχρεώσεις μελών & φίλων
Πρίν από κάθε εκδήλωση / εκδρομή της λέσχης μας
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

Δηλώνετε συμμέτοχη έγκαιρα , καθώς και το πόσα άτομα θα είσαστε .
Σε περίπτωση ακύρωσης , ενημερώνετε εγκαίρως , προς αποφυγή διαφόρων προβλημάτων.
Με την αφιξη σας στον χώρο - μέρος συνάντησης, ψάχνετε τον υπεύθυνο της εκδήλωσης - εκδρομής , για να εξοφλήσετε την συμμετοχή σας και να σας γνωστοποιηθεί η ώρα ενημέρωσης - ανακοίνωσης σχετικών λεπτομεριών κλπ.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας των υπεύθυνων ανακοινώνονται πρίν από κάθε εκδήλωση ,φροντίστε να τα μαθένετε εγκαίρως για την οποιαδήποτε συνεννόηση .
Αν δεν ενημερώνεστε ικανοποιητικά , μπορείτε να δώσετε τα τηλέφωνα & τα e-mail σας στους υπεύθυνους Δ.Σ. , και να κάνετε ένα αίτημα φιλίας στο group «Africa Twin Club» της λέσχης στο facebook ή ένα Like στην σελίδα «Africa twin club Hellas» ή με συχνή επίσκεψη στο Ιστοχώρο μας στην διεύθυνση www.africatwin.gr στην ενότητα «Forum» ή τέλος με φυσική επίσκεψη σας στον χώρο της λέσχης, Νάκου 3 Αθήνα πλησίον στάσης μετρό Συγγρού -Φιξ κάθε Τετάρτη μετά τις 21.00.
Όσον αφορά τα παιδιά , και τις οικονομικές τους επιβαρύνσεις ,σας γνωρίζουμε ότι, δεν τις ορίζουμε εμείς από μόνοι μας , παρά τις μεταφερουμε ώς έχουν από τα εμπλεκόμενα καταστήματα / καταλύματα / φορείς κλπ.
Σε περιπτώσεις Refene τα παιδιά άνω των 8 ετών θα έχουν κανονική συμμετοχη , όπως και οι υπόλοιποι.
Θα πρέπει επίσης, να γνωρίζετε ότι υπάρχει πάντα διαφοροποίηση στις οικονομικές επιβαρύνσεις συμμετοχών , ανάμεσα σε μέλη (ταμειακώς εντάξει του τρέχοντος έτους) και σε μή μέλη / φίλους της Λέσχης . Η όποια έξτρα έκπτωση περνά μόνο στα μέλη , και η οικονομική διαφορά των υπολοίπων διατίθεται πρός ενίσχυση του ταμείου για τις έξτρα δαπάνες !!!
Μην ξεχνάτε ότι και αυτοί που μαζεύουν τις συμμέτοχες , καθώς και αυτοί που διοργανώνουν τις εκδρομές & εκδηλώσεις της Λέσχης,,,, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,,,,και μέλη της λέσχης , δεν αμείβονται , και πληρώνουν ακριβώς όσο και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, και θέλουν και αυτοί να περάσουν καλά όπως και εσείς !!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλικά, Δ.Σ Africa Twin Club Hellas.


Αν θες να το παίξεις μεγάλος και τρανός........περίμενε να γεράσεις

Post Reply