Η Χαλκιδική τα Σύνορα και τρεις Λίμνες

User avatar
matmat
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1580
Joined: 16 Dec 2004 20:42
Location: ATHENS
Contact:

Η Χαλκιδική τα Σύνορα και τρεις Λίμνες

Post by matmat »

Έξι μήνες χωρίς μεγάλη βόλτα είναι πολύ μεγάλο διάστημα , ακόμη και για τον πιο «τεμπέλη» μηχανόβιο !
Πνιγμένος όλο αυτό το διάστημα στη ροή των γεγονότων άφηνα κλειδωμένη την ανάγκη για ταξίδι και περιπλάνηση στις εικόνες των επαρχιακών οδών , μέχρι που δεν άντεξα άλλο και ζήτησα από τον συνεργάτη μου να φύγω για τρεις – τέσσερις
μέρες , αλλιώς θα τρελαινόμουν , το έβλεπα , ερχόταν σιγά - σιγά και χτύπαγε την πόρτα στο μυαλό μου …
Παρασκευή πριν τον Δεκαπενταύγουστο και ενώ έχω παράδοση το βράδυ , τρέχω να προλάβω να μαζέψω πράγματα που λείπουν , χάρτες ,σκηνή , λάδια ξύδια στη μοτοσυκλέτα και ένα σωρό άλλα μικροπράγματα της τελευταίας ώρας .
Το Σάββατο περνά με μάζεμα των διάσπαρτων πραγμάτων σε τρία σπίτια και η προσμονή του νυχτερινού ταξιδιού είναι ατέλειωτη . Νύχτα ήθελες να φύγεις ?? Χα!
Ξημερώματα Κυριακής και πάνε περίπατο τα σχέδια για παλιά Εθνική , Φόρτωμα οι βαλίτσες , δέσιμο τα συμπράγκαλα από πάνω , φουλ εξοπλισμός και ώρα 6:30 στην Υλίκη , να βλέπω την μέρα να κερδίζει την μάχη με τη νύχτα . Στάζει Αίμα ο ουρανός και ντύνει την λίμνη με όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου .
Η άδεια Εθνική σε αναγκάζει να σφίξεις τα γκρίπ και φύγεις με όσο γκάζι έχεις να λυτρωθείς από τις ανιαρές ευθείες και να προλάβεις τον ήλιο πριν σκαρφαλώσει ψηλά και αρχίσει να ψήνει ψωμί στην άσφαλτο .
Μια μεγάλη στάση για καφέ και λίγη ξεκούραση στα Τέμπη κρίνεται αναγκαία , (αν και κράτησε παραπάνω απ’ ότι αναμενόταν ), οι κλείσεις στο τηλέφωνο από τους φίλους στην Χαλκιδική αρκετές , και οι διάλογοι αρκούντως διασκεδαστικοί με κάνανε να φύγω με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και μια διάθεση για τρεχάλα .
Έφευγαν γρήγορα τα χιλιόμετρα μέχρι τη Θεσσαλονίκη όπου και άρχισε η κίνηση στον περιφερειακό , ένα χάσιμο μιας ταμπέλας ήταν αρκετό για να πάρω άλλο δρόμο και να βρεθώ στον Πολύγυρο , μικρό το κακό γιατί έτσι κι αλλιώς στον ίδιο δρόμο κατέληξα , Δρόμο ??? Τεράστιο πάρκινγκ θα έλεγα , δεκαπέντε χιλιόμετρα ουρά από σταθμευμένα αυτοκίνητα και άντε τρέχα στην αντίθετη με τις βαλίτσες και το τέρας να βρυχάται . Όση κούραση δεν βγάλανε τα πεντακόσια και ! χιλιόμετρα μέχρι εκεί , βγήκε σε αυτό το κομμάτι , από παρανόηση τράβηξα για παραλία και κατάντησα αξιοθέατο με τις κορντούρες να στάζουν και το τρελό βλέμμα για νερό .
Έτσι με βρήκε στα όρια της κατάρρευσης ο Αλέξανδρος για να με οδηγήσει στον έτερο της παρέας Τηλέμαχο .
Γνωριμίες αγκαλιές φιλιά , εγώ εντελώς αλλού , με ένα μυαλό βρασμένο από τη ζέστη μέσα στο κράνος , τα αστεία δίναν και πέρναν περνώντας ευχάριστα η κούραση και ο χρόνος .
Τα παιδιά ευχάριστα στην παρέα , (Τηλέμαχος και Μαρία ) ,ήταν σα να γνωριζόμασταν χρόνια , ενώ , με τον Αλέξανδρο και την ¶ννα είχαμε ήδη επαφές από την Λέσχη στην Αθήνα .
Αργότερα και αφού βοήθησε ο Τηλέμαχος στο στήσιμο της σκηνής στο κάμπινγκ ξεσηκώσαμε την παραλία με τα γέλια και τις φωνές περνώντας ένα ευχάριστο απόγευμα και βράδυ .

:D

... συνεχίζετε...



User avatar
alexandros12
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1559
Joined: 02 Feb 2005 10:49
Location: ΜΕΓΑΡΑ
Contact:

Post by alexandros12 »

Αντε και παλι τα ιδια.
Υστερα απο 23 μερες διακοπες,απο 3.900χιλ,απο αρκετες κρασοκατανιξεις,τσιπουροκατανιξεις,λουκανικομαχιες και διαφορα τετοια επιστρεψαμε πρωτη μερα στο γραφειο να βγαλουμε και εμεις το ψωμακι μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

[b:15ff4a32de][color=blue:15ff4a32de][size=9:15ff4a32de]ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ[/size:15ff4a32de][/color:15ff4a32de][/b:15ff4a32de]


Να ειμαστε ολοι καλα και να ταξιδευουμε οσο περισοτερο μπορουμε.

User avatar
matmat
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1580
Joined: 16 Dec 2004 20:42
Location: ATHENS
Contact:

Post by matmat »

Ασε ρε τον χειμώνα στην ησυχία του μην μας χωρίζουν δεκα :twisted: :twisted:

Δεν έχουμε ρε χειμώνα στην Ελλάδα Αντε !!!!! :P :P :lol: :lol:



User avatar
alexandros12
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1559
Joined: 02 Feb 2005 10:49
Location: ΜΕΓΑΡΑ
Contact:

Post by alexandros12 »

Αντε ρε ματ για συνεχισε μου αρεσε η περιγραφη εως τωρα.Για λεγε για λεγε μετα τι εγινε?


Να ειμαστε ολοι καλα και να ταξιδευουμε οσο περισοτερο μπορουμε.

User avatar
matmat
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1580
Joined: 16 Dec 2004 20:42
Location: ATHENS
Contact:

Post by matmat »

Η μέρα στο ξεκινήμά της δείχνει τον βορά . Έτσι μετά από τις απαραίτητες προμήθειες σε νερό και τσιγάρα , στροφή , μια γλυκιά ματιά στην παράλια Νικήτη και πορεία για τα ορεινά . Χολομόντας το πανέμορφο βουνό της Χαλκιδικής στέκει εκεί και περιμένει αυτούς που θα θελήσουν να μπουν στην καρδιά του και να αφήσουν ένα κομμάτι από την ψυχή τους . Μια διαδρομή κυρίως ασφάλτινη που ξεκινά από τον Πολύγυρο και διασχίζει όλο το βουνό είναι από τις πιο όμορφες επιλογές , παιχνίδι με τις σκιές , ατέλειωτες στροφές , τα δέντρα να φτιάχνουν τούνελ και εσύ να προσπαθείς να μη χάσεις την επαφή , που να σταθείς το ένα σημείο καλύτερο από το άλλο , όπου υπάρχει λίγο άνοιγμα κοιτάς ορίζοντα , όλη η Χαλκιδική στα πόδια σου να κοιμάται ακόμη , ένα σωρό χωμάτινα μονοπάτια να σου κλείνουν το μάτι προσπαθώντας να σε παρασύρουν ακόμη πιο μέσα , να κλέψουν κι άλλο την καρδιά σου . Στα δεκαπέντε πρώτα χιλιόμετρα μέχρι το χωριό Ταξιάρχης νοιώθεις ήδη πως έχεις χάσει την μάχη , θέλεις να μείνεις κι άλλο …
Λίγο πριν το χωριό έχει διασταύρωση για Αρναία με μια ταμπέλα πεσμένη που δείχνει τον θεό αντί για τον δρόμο, μικρή η διαφορά έτσι κι αλλιώς ένωση με τον θεό είναι και αυτή !!! Απίστευτη αίσθηση . Εδώ και ώρα έψαχνα να βρω ένα μέρος να σταματήσω για καφέ , οι τόσες εναλλαγές η καταπληκτική ομορφιά του βουνού με παρασύρανε όμως όλο και πιο κάτω , μέχρι που σε μια στροφή πετάγεται μπροστά μου ο «Σώγαμπρος» … Τι είναι αυτός ε ? Ένας απίστευτος μπάρμπας που έχει την ομώνυμη ταβέρνα στην περιοχή , έχει κι ένα κιόσκι στημένο και πουλάει τοπικά προϊόντα με την ετικέτα του !!! Κρασί «διαβασμένο» από το ¶γιο Όρος με την φωτογραφία του μέλια και άλλα , έχει δε και ένα καταπληκτικό τσίπουρο (με γλυκάνισο βέβαια αλλά δεν μας χαλάει ) όπως και φανταστικό λουκάνικο .
Ο τύπος που λέτε είναι κάτι σαν τον Ζορμπά , μακράν καλύτερος όμως , με είχε εκεί και μέσα από τσίπουρα και λουκάνικα μου έδειχνε φωτογραφίες από την ζωή του και τους … χμμμ !! τις πελάτισσες της ταβέρνας χιλιάδες φωτογραφίες με αγκαλιές και χορούς . Η ώρα όμως περνά γρήγορα με ευχάριστη συντροφιά και η μέρα αρχίζει να ζεσταίνει και τα χιλιόμετρα να περιμένουν . Ένα ζευγάρι Γεράκια κρατήσαν για λίγο διάστημα τα φτερά τους και ισοροπήσαν στο κενό κάνοντας κύκλο πάνω από ένα ξέφωτο και έκλεψα την εικόνα , χαράχτηκε βαθιά στην μνήμη όπως και άλλες στιγμές από αυτό το βουνό . Στον κάμπο κάνει ζέστη και μου κακοφάνηκε , ελπίζοντας για λίγη δροσιά στην Βόλβη στάθηκα στην σκιά των πλατανιών για ένα τσιγάρο μέχρι να αποφασίσω ποιόν δρόμο να διαλέξω για Σέρρες …


[size=9:5840edba3f]Συνεχίζετε [/size:5840edba3f]



User avatar
matmat
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1580
Joined: 16 Dec 2004 20:42
Location: ATHENS
Contact:

Post by matmat »

Ο Απλωμένος χάρτης και η Φορτωμένη μηχανή κινήσαν την περιέργεια σε ένα περιπολικό της τροχαίας , έτσι σταμάτησαν να ρωτήσουν και πιάσαμε κουβέντα .
Οι υποψία μου ότι εδώ είναι ένας άλλος κόσμος επιβεβαιώνετε συνέχεια ακόμη και τα όργανα της τάξης είναι φιλικά και εγκάρδια , προθυμοποιήθηκαν να με βγάλουν από το ψάξιμο του χάρτη προτείνοντας τον πιο σύντομο δρόμο , ενώ ο πιο μικρός με ρώταγε για την μοτοσυκλέτα . τα έχουν στο αίμα τους οι άνθρωποι τα ταξίδια φαίνετε στο βλέμμα , στον τρόπο που σου μιλάνε και σε προσεγγίζουν .
Αφού χαιρετηθήκαμε και με συνόδεψαν για λίγο μέχρι την επόμενη διασταύρωση το ένστικτο υπερίσχυσε της λογικής και ακολούθησα άλλον δρόμο από αυτόν που μου υπόδειξαν . Το να φτάσω στην πόλη των Σερρών από δυτικά μου φάνηκε πολύ ζεστό και η Νιγρίτα και ο κάμπος με αποτρέψανε από το να πάρω αυτή την κατεύθηνση έτσι ακολούθησα τον δρόμο που πάει για Αλιστράτη με το καταπληκτικό σπήλαιο
http://www.alistraticave.gr/intro.htm
Τελικά στις Σέρρες κάνει ζέστη και ο αέρας στον κάμπο που δεν γλίτωσα τελικά καυτός .
Ο φίλος (¶γνωστος κι αυτός μέχρι εκείνη την ώρα ) που με περίμενε σε τηλεφωνική επικοινωνία με κατατόπισε πως θα τον συναντήσω με αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που ήμουν , άντε να τον βρεις τώρα σε μέρος που σου είναι άγνωστο .
Ρωτώντας πάς στην Πόλη λέει ο λαός , έτσι ξαφνικά αποφάσισα κι εγώ να ρωτήσω τον Ζητά που καθόταν στον ίσκιο της Πλατείας . Φρένα μπλοκάρισμα κακό , τρελάθηκε το παλικάρι , να ’ναι καλά όμως με πήγε συνοδεία , -χαζεύοντας την μηχανή από τους καθρέφτες- , στον φίλο που με άκουσε και βγήκε να με προϋπαντήσει ,ευχηθήκαμε και καλούς δρόμους αμφότεροι και με περιέλαβε ο Νικος .
Εδώ καταλαβαίνεις τι θα πει φιλοξενία , με όλη τη σημασία της λέξης . ¶γνωστοι άνθρωποι και σε αγκαλιάζουν σαν να σε ξέρουν μια ζωή , σε βάζουν σπίτι τους και σε κάνουν να νοιώθεις μέλος της οικογένειας τους . Θα μπορούσα να γράφω σελίδες για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα στις Σέρρες , θα μπορούσα όπως και θα ήθελα να μείνω μέρες εκεί και να κουβεντιάζουμε , να τριγυρνάμε και να πίνουμε ούζα , θα αρκεστώ όμως σε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και μια υπόσχεση για συνάντηση σε σύντομο χρόνο .
Η Πόλη των Σερρών τώρα … τι να πώ ; μια υπέροχη πόλη που παλεύει με το χρόνο και την Ιστορία των τριών χιλιάδων διακοσίων ετών , «Είη δε Παιονίη επί τω Στρυμόνι ποταμώ πεπολισμένη» γράφει ο Ηρόδοτος , όπως και τα τεράστια αποθέματα ενέργειας που σε δεσμεύουν , με υπέροχους ανθρώπους ,έγινε κέντρο της ¶ργυροχρυσοχοΐας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού με μια πίστα που δεν αξιοποιείτε όπως θα έπρεπε , καταπληκτικές νοστιμιές με πιο ονομαστά το ξακουστό παραδοσιακό λουκούμι "Ακανές", που παρασκευάζεται μόνο στις Σέρρες, τη σερραϊκή μπουγάτσα, το τουλουμπάκι και το σερραϊκό ούζο.
Γενικές πληροφορίες για τον Νομό και την Πόλη των Σερρών όπως και τα υπέροχα αξιοθέατα θα βρείτε εδώ : http://www.eves.gr/modules.php?name=Con ... age&pid=29



User avatar
mixanobios
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts: 609
Joined: 15 Oct 2004 01:07
Location: athens
Contact:

!!!!!!!

Post by mixanobios »

Bre Alexandre exeis dei pollous xeimwnes me 41 ba8mous uposkia ????


Kalokairi exoume sthn ellada ektos k ean eisai kapou allou.... Sthn Stroumfoxwra exete xeimwna????


:) :) :)



User avatar
alexandros12
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1559
Joined: 02 Feb 2005 10:49
Location: ΜΕΓΑΡΑ
Contact:

Post by alexandros12 »

ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΜΑΤ ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΞΕΝΙΑΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
[b:b045f1a750]ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ[/b:b045f1a750]


Να ειμαστε ολοι καλα και να ταξιδευουμε οσο περισοτερο μπορουμε.

User avatar
Machos
Αρχηγόπουλο
Αρχηγόπουλο
Posts: 493
Joined: 22 Mar 2005 22:28
Location: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Contact:

Post by Machos »

αν και ακομα δεν εφυγα διακοπες δεν αντεχω θα τω πω:

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:



User avatar
matmat
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1580
Joined: 16 Dec 2004 20:42
Location: ATHENS
Contact:

Post by matmat »

Οι ώρες πιέζουν τον χρόνο να τρέχει και το μυαλό να αδυνατεί να παρακολουθήσει , έτσι αργά το απόγευμα η ξεκούραστη σύντροφος με καλεί να φύγουμε , έχει όρεξη για δρόμους και ορίζοντες .
Γουργουρίζει ευχάριστα στον ανοιχτό αυτοκινητόδρομο και το επερχόμενο δειλινό της δίνει τα φτερά για να μεταμορφωθεί σε μυθικό άτι .
Αφήνοντας το Σιδηρόκαστρο και το χαμάμ του αριστερά για μια άλλη φορά κάνω μια σύντομη επίσκεψη στην Πύλη για Βουλγαρία . Προμαχώνας και δίνω μάχη με τον εαυτό που δεν έχω διαβατήριο . Στον Προμαχώνα λειτουργεί το Διαβαλκανικό Εμπορικό και Εκθεσιακό Κέντρο Σε μικρή απόσταση από τα σύνορα της Ελλάδος - Βουλγαρίας, έχουν ανεγερθεί κτιριακά συγκροτήματα, που στεγάζουν το εμπορικό και το διαμετακομιστικό κέντρο , μια κίνηση για την τόνωση της οικονομικής συνεργασίας των δύο χωρών αλλά και των υπόλοιπων Βαλκανίων όπως και χωρών της κεντρικής Ευρώπης .Χαμηλώνοντας ο ήλιος το άρμα του έρχονται οι σκέψεις να φωλιάσουν σαν φτερωτές θεές της Ιστορίας , μιας Ιστορίας πλούσιας σε αγώνες ενάντια σε δυνατούς κατακτητές , με ποιο πρόσφατες εικόνες να ξεπηδούν ολόγυρα από τις μάχες των Οχυρών της Γραμμής Μεταξά . ΙΣΤΙΜΠΕΗ , ΡΟΥΠΕΛ , ΠΑΛΗΟΥΡΙΟΝΕΣ , ΚΕΛΚΑΓΙΑ , είναι μόνο μερικά από αυτά που αντιστάθηκαν και γέμισαν σελίδες Δόξας και σεβασμού .
Το Μπέλες το μαγικό βουνό με την άγνωστη προέλευση της ονοματολογίας και την αρχαία του ονομασία Κερκίνη εκτείνεται από τα δυτικά προς τα ανατολικά, αρχίζοντας στις όχθες της λίμνης Δοϊράνης και τελειώνοντας πάνω στον ρου του Στρυμόνα στα στενά της Κούλας, που το χωρίζουν από το όρος Αγγιστρο (όπου βρίσκονται και τα Οχυρά Ρούπελ) και, πιο ανατολικά, από το όρος Όρβηλος. Με μήκος περίπου 50 χιλιόμετρα και κρυσταλλικά πετρώματά που σχηματίζουν όμορφες πλαγιές και άφθονα ρέματα να δίνουν πνοή. Η υψηλότερη κορυφή του φθάνει τα 2.031 μ. και η κορυφή Ιστίμπεη 1.339 μ.
Εδώ είναι το Βασίλειο των Αετών που σε καλούν να συναντήσεις την ψυχή σου .
Από την διασταύρωση ακόμη εκεί που αφήνεις τον δρόμο για Βουλγαρία και πιάνοντας τη στράτα που σε βγάζει στα άλλα σύνορα με τα Σκόπια νοιώθεις το κάλεσμα , προσπαθούν να σε χωρίσουν στα δυό , εκεί παρακαλάς να είχες δυο κεφάλια και χίλιες ζωές . Να βλέπεις το βουνό από δεξιά και αριστερά την Λίμνη .
Στην Γέφυρα του Στρυμώνα δεν άντεξα άλλο και σταμάτησα για μια σπονδή και ένα τσιγάρο , με είχε συνεπάρει αυτή η ομορφιά , ίσος να ήταν και τα χρώματα του δειλινού , ίσος και η θλίψη που έχανε η μέρα πάντως στο βούτηγμα τους οι Αετοί παρέσυραν κάθε αρνητικό συναίσθημα προσφέροντας μια γαλήνη και μια δύναμη πρωτόγνωρη . Ποια ευθεία είναι αυτή που χώρισε την λογική , ποιο χέρι μπορεί να επέμβει και να αντιγράψει τα χρώματα , ποια λόγια να βγουν και σε τι χείλη να κρεμάσουν φωνές ;


[size=9:37f603724d] Συνεχιζετε[/size:37f603724d]...



User avatar
alexandros12
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1559
Joined: 02 Feb 2005 10:49
Location: ΜΕΓΑΡΑ
Contact:

Post by alexandros12 »

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΤ.ΜΠΡΑΒΟ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. :lol: :lol: :lol: :lol:

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ?Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Η ΣΕ ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ :roll: :roll: :roll: :roll:


Να ειμαστε ολοι καλα και να ταξιδευουμε οσο περισοτερο μπορουμε.

User avatar
matmat
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1580
Joined: 16 Dec 2004 20:42
Location: ATHENS
Contact:

Post by matmat »

Τα έχω ακόμη όπως τα έφτιαξα στην Νικήτη με την πάστα και το σύρμα :roll:
ούτε που διαμαρτιρύθηκε :P :P :lol: :lol:



User avatar
alexandros12
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1559
Joined: 02 Feb 2005 10:49
Location: ΜΕΓΑΡΑ
Contact:

Post by alexandros12 »

ξερεις οτι αυτο ειναι καλυτερο γιατι μπορει και αποροφα τους κραδασμους και ισως αντεξει πολυ περισοτερο.Αλλα μην βαριεσαι οταν θελεις ν'ανοιξεις γκαζι και εχεις μεγαλη ταχυτητα να κατεβασεις γιατι ειδες τ'αποτελεσματα.


Να ειμαστε ολοι καλα και να ταξιδευουμε οσο περισοτερο μπορουμε.

User avatar
matmat
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1580
Joined: 16 Dec 2004 20:42
Location: ATHENS
Contact:

Post by matmat »

Θα πάω να τα κοιτάξω μόλις γυρίσει ο Μηχανικός μου και θα δούμε ή θα τα κολήσω ή θα βάλω άλλα :roll:

:D



User avatar
alexandros12
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα
Posts: 1559
Joined: 02 Feb 2005 10:49
Location: ΜΕΓΑΡΑ
Contact:

Post by alexandros12 »

Βαλε καινουργια να ξεμπερδευεις.
Αντε βρε μεγια τα καγκελα και καλο χειμωνα :lol: :lol: :lol: :lol:


Να ειμαστε ολοι καλα και να ταξιδευουμε οσο περισοτερο μπορουμε.

Post Reply