ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΤΕΤΆΡΤΗ, 15 ΙΟΥΝΊΟΥ 2022

Post Reply
User avatar
Africa Twin Club Hellas
Administrator
Posts: 235
Joined: 11 Oct 2004 19:24
Location:
Contact:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΤΕΤΆΡΤΗ, 15 ΙΟΥΝΊΟΥ 2022

Post by Africa Twin Club Hellas »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Στις 14 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια ΗΜΕΡΑ του ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ.
Το Υπουργείο Υγείας, όλες οι Υπηρεσίες Αιμοδοσίας, Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, τιμούν ο καθένας με το δικό του τρόπο την Ημέρα αυτή.
Ο Σύλλογος μας, ένας από τους μεγαλύτερους και αρχαιότερους της Ελλάδος, με τη συμπλήρωση 35 χρόνια προσφοράς επίσημα, συν δέκα χρόνια ως ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών άνευ καταστατικού , θα τιμήσει την Ημέρα αυτή με τη πρέπουσα τιμή και αξία.
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, θα διοργανώσουμε την εκδήλωσή μας με το ακόλουθο πρόγραμμα:
- Από 09.30 – 16.00 Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα τελετών του Υπουργείου Υγείας.
- Στις 17.30 συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών αιμοδοτών και φίλων, στον έξω χώρο του Υπουργείου Υγείας (Αριστοτέλους 17) και πέριξ αυτού.
- Στις 18.00 αναχώρηση με πομπή μοτοσυκλετιστών για Σύνταγμα, δια μέσου Σταδίου και κατάθεση στεφάνου στον ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ (όσοι φίλοι θέλουν να παραστούν στην κατάθεση και δεν έχουν δίκυκλο μπορούν να αναμένουν στο Σύνταγμα ).
- Γύρω στις 19.00 επιστροφή στο Υπουργείο Υγείας, καφέ, αναψυκτικό.
- Αμέσως μετά στην αίθουσα Τελετών του Υπουργείου Υγείας θα γίνει βράβευση, «Τιμητικό Δίπλωμα με Αναμνηστική Πλακέτα με Σπάνια Συλλεκτική αξία» σε φορείς και άτομα που βοήθησαν στην μακράν πορεία του, τους σκοπούς και το έργο του Συλλόγου μας και της Εθελοντικής Αιμοδοσίας!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
Ο Σύλλογός είναι ένας από τους αρχαιότερους και μεγαλύτερους Συλλόγους της Χώρας, με μεγάλη δράση και προσφορά σε αίμα και παράγωγα αυτού.
Η έδρα του είναι στην κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και είναι αρωγός και συνεργάτης όλων των προσπαθειών για επάρκεια αίματος στη Χώρα μας, που κάνει η εκάστοτε Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Οι συνεργασίες και η δημιουργία πολλών άλλων Συλλόγων και ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών, είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει η χώρα μας, σχεδόν αυτάρκης σε αίμα και άλλα παράγωγα αυτού.
Έχει διοργανώσει και παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και ημερίδες πολλά από αυτά Διεθνή, συναυλίες, αδελφοποιήσεις με άλλους φορείς του εξωτερικού, σκυταλοδρομίες με μοτοσυκλέτες σε όλη την Ελλάδα μεταδίδοντας το ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ κλπ.
Εκδίδει περιοδικά, φυλλάδια και οι επιστημονικοί συνεργάτες του συγγράφουν επιστημονικές μελέτες.
Για το τεράστιο φιλάνθρωπο κοινωνικό του έργο, έχει τιμηθεί και δεχθεί ευχαριστίες από Πατριάρχες, Προέδρους της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργούς, Αρχηγών κομμάτων, Αρχιερείς, Υπουργούς και άλλους φορείς.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σπύρος Γραμμένος

Το AFRICA TWIN CLUB HELLAS εδω και χρονια συμμετεχει - συνεισφερει στο προγραμμα Εθελοντικης Αιμοδοσιας.
Στην εκδηλωση του υπουργειου θα παρευρεθει στις εκδηλωσεις,καθως και θα τιμηθει για την αλληλέγγυα προσπαθεια του εθελοντισμου.
Καλουμε τα μελη μας,αλλα και τους φιλους μας να συμμετασχουν με την παρουσια τους στην μοτοπορεια ευαισθητοποιησης του Εθελοντισμου,αλλα και στην εκδηλωση που θα λαβει χωρα στο υπουργειο μετα τις 19.00
Εννοειται οτι οποιος θελει και δυναται,να δωσει και αιμα.
Οσοι δεν θα μπορεσουν να βρεθουν στην πορεια στις 17.30,μπορουν να παρευρεθουν στις εκδηλωσεις μετα τις 19.00.


Africa Twin Club Hellas

User avatar
Africa Twin Club Hellas
Administrator
Posts: 235
Joined: 11 Oct 2004 19:24
Location:
Contact:

Re: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΤΕΤΆΡΤΗ, 15 ΙΟΥΝΊΟΥ 2022

Post by Africa Twin Club Hellas »

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Υπουργείο Υγείας προς τιμήν του Εθελοντη Αιμοδότη.
Πραγματοποιήθηκε μοτοπορεια στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό την ευαισθητοποιηση αλλά και την προωθηση της αναγκης του εθελοντισμου.
Κατατεθηκε στεφανι στο μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη προς τιμην του Αγνωστου Αιμοδοτη αλλα και προς τιμην του Αγνωστου Μοτοσυκλετιστη.
Στην συνεχεια επιστρεψαμε στο Υπουργειο Υγειας,οπου εγινε βραβευση προς ανθρωπους αλλα και φορεις που συμπρατουν στην εθελοντικη αιμοδοσια.
Αναμεσα στους φορεις που βραβεύτηκαν ηταν και η λεσχη μας για την μακροχρονια συνεισφορα της στην αιμοδοσια.

Φωτορεπορταζ απο την εκδηλωση στο Facebook

https://www.facebook.com/media/set?vani ... 6890342372



Africa Twin Club Hellas

Post Reply